Hyppää sisältöön

Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija varainhankintaan

Mielenterveyden keskusliitto etsii markkinoinnin harjoittelijaa osaksi varainhankintaa.

Harjoittelija pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan varainhankinnan kampanjoita ja toteuttamaan digitaalista markkinointia. Toivomme harjoittelijalta sujuvaa kynää, intoa sisällöntuotantoon ja digitaalisen markkinoinnin prosessien tuntemista.

Harjoittelun sisältö muokataan valittavalle henkilölle sopivaksi, mutta se voi pitää sisällään esimerkiksi luovaa sisällöntuotantoa, konseptointia, digimarkkinointia sosiaalisen median kanavissa, copytekstien tekoa tai esimerkiksi kehitystyöpajojen pitämistä. Harjoittelijan on myös mahdollista osallistua yritysvarainhankinnan tekemiseen, jos opiskelija haluaa saada järjestöjen näkökulmaa yhteiskuntavastuun toteuttamiseen.

Harjoittelupaikka sopii hyvin esimerkiksi loppuvaiheen tradenomiopiskelijalle, joka haluaa kehittyä konseptoinnissa, oppia palvelumuotoilun menetelmiä ja henkilölle, jolla on jo kokemusta digitaalisen markkinoinnin perusteista.

Harjoittelun pituus voi olla 3-6 kuukautta ja sen alkamisaika on joustava, kuitenkin viimeistään marraskuussa. Olemme joustavia ja harjoittelun voi sopia myös tehtäväksi esimerkiksi 60% työajalla muun opiskelun ohella.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Henna-Riikka Myrskylä, 050 57435 86 tai henna-riikka.myrskyla(at)mtkl.fi 27.9. jälkeen.

Tarjoamme harjoittelijalle

  • Monipuoliset työtehtävät varainhankinnan parissa, jossa pääsee kehittämään ja haastamaan itseään
  • Joustavan etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan

Työsi sisältää

  • Digitaalisten markkinointimateriaalien ja kampanjoiden suunnittelua ja tuotantoa eri kanavissa (verkkosivut, sosiaalinen media, sähköpostimarkkinointi)
  • Kiinnostuksesi mukaan muokattavia varainhankinnan tehtäviä

Hakijalta toivomme

  • Paloa järjestötyötä kohtaan
  • Positiivista ja uteliasta asennetta
  • Itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja kasvotusten ja verkossa
  • Pohjaosaamista sosiaalisen median markkinoinnista ja ymmärrystä markkinoinnin prosesseista
  • Työn sisällöstä johtuen erinomainen suomen kielen kirjoitustaito on välttämätön

Mielenterveyden keskusliitto arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua. Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit ilmoittaa työnhakuprosessin aikana tarvitsemistasi mukautuksista ja esteettömyyttä koskevista toiveistasi harjoitteluhakemuksessasi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen 9.10. mennessä osoitteeseen rekry@mtkl.fi. Merkitse aiheeksi markkinoinnin harjoittelija. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhteen muoto: harjoittelija

Harjoittelun kesto: 3–6 kuukautta

Hakuaika päättyy: 9.10.2022

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.