Hyppää sisältöön

Haemme joukkoomme kouluttajaa! Hakuaikaa 19.1. asti.

Haemme kouluttajaa suunnittelemaan, järjestämään ja kehittämään koulutuksia eri alojen ammattilaisille, joiden asiakkailla on mielenterveysongelmia, sekä vertaisohjaajille ja kokemusasiantuntijoille. Liitto tuottaa ja kehittää myös verkkokursseja sekä kaikille avoimia seminaareja ja luentoja. 

Koulutuksen ammattilainen

Työskentelet koulutus- ja kehittämisyksikössämme, ensisijaisesti Tampereella. Lähimmät kollegasi ovat Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Työ edellyttää matkustamista, sillä toteutamme koulutuksia valtakunnallisesti.

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulutus. Arvostamme myös pedagogista pätevyyttä.

Lisäksi toivomme, että sinulla on

  • vahvaa osaamista aikuiskouluttajana
  • kokemusta erilaisten kohderyhmien kouluttamisesta
  • kokemusta verkko- ja digikoulutusympäristöistä
  • kiinnostusta mielenterveyden edistämiseen
  • intoa ja osaamista tiimityöhön, joustavuutta ja luotettavuutta

Katsomme eduksi, jos

  • tunnet sosiaali- ja mielenterveysalan palvelujärjestelmää
  • olet perehtynyt järjestöjen ja julkisen sektorin yhteistyöhön
  • ymmärrät vertais- ja kokemustoimintaa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, joustavat työajat sekä huumorintajuisen ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kouluttajan tehtävästä antaa lisätietoja koulutuspäällikkö Kirsi Sirola 9.1.2020 klo 9–11 ja 14.1.2020 klo 14-16, puh. 040 5522 860 tai kirsi.sirola@mtkl.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.1.2020 mennessä: rekry@mtkl.fi (merkitse aiheeksi ”Kouluttaja”).

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveyden häiriöitä itse kokeneiden ihmisten valtakunnallinen järjestö. Ajamme mielenterveysongelmia kokeneiden etuja yhteiskunnassa ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Toiminnassamme yhdistyvät kokemus- ja ammatillinen asiantuntemus. 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.