Hyppää sisältöön

Mielenterveyden keskusliitto hakee järjestötoiminnan koordinaattoria Helsinkiin

Oletko järjestötyön, talouden ja neuvonnan ammattilainen? Tule meille rakentamaan mielenterveysjärjestöjen toimintaedellytyksiä!

Vastaat jäsenjärjestöavustustemme vuosittaisesta haku- ja jakoprosessista sekä jäsenjärjestöjen talousneuvonnasta ja -koulutuksesta. Toimit sähköisen Kilta-asiointipalvelumme toisena pääkäyttäjänä ja osallistut palvelun kehittämiseen. Lisäksi vastaat alueellisista ja valtakunnallisista yhdistyspäivistämme. Viestintä ja harvakseltaan myös matkustaminen kuuluvat työnkuvaasi.

Oma yhdistystoiminnan tiimisi on pieni ja tehokas, ja siellä lähimmät työkaverisi löytyvät Helsingistä, Kuopiosta ja Jyväskylästä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta järjestötyöstä
  • valtionavustustoiminnan ja kirjanpidon osaamista
  • järjestön talouden toimintalogiikan sekä digitaalisten toimintajärjestelmien tuntemusta
  • viestintäosaamista
  • innovaatiokykyä ja -halua

Arvostamme lisäksi:

  • mielenterveystyön ja mielenterveysongelmien tuntemusta
  • kokemusta kouluttajana toimimisesta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi.

Tarjoamme monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, joustavat työajat, mahdollisuuden etä- ja lähityöhön sekä huumorintajuisen ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan 5. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi ja cv viimeistään 16.9.2022 osoitteeseen rekry@mtkl.fi (merkitse viestin aiheeksi Järjestötoiminnan koordinaattori). Voit myös esittää palkkatoiveesi.

Lisätietoja: 7.9. klo 12 – 13 ja 13.9. klo 12 – 13 kehitysjohtaja Janne Jalava, Mielenterveyden keskusliitto, puh. 040 350 1538.

Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Työsuhteen kesto: Voimassa toistaiseksi

Palkkaus: Sosiaalialan järjestöjen TES, vaativuusluokka 5

Hakuaika on päättynyt 16.9.2022.

Työn aloitus: heti/sopimuksen mukaan

Työpaikan osoite: Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.