Hyppää sisältöön

Mielenterveyden keskusliitto hakee nuorten mielenterveyden asiantuntijaa Iisalmeen

Hei sinä monitaitoinen kannustaja, joka uskot ihmisen mahdollisuuksiin kehittyä! Pistä osaamisesi peliin Omat avaimet 4You -toiminnan parissa Ylä- ja Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Kainuussa ja Keski-Suomessa.

Tuemme nuoria aikuisia arjessa kohti itsenäistä elämää voimavarakeskeisten yksilö- ja ryhmätyömenetelmien avulla. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorten ja nuorten palveluverkoston kanssa. Teemme oppilaitosyhteistyötä ja perehdytämme sote- ja kasvatusalan ammattilaisia kehittämiimme työmenetelmiin. Asiantuntemuksella ja kokemustiedolla on keskeinen rooli.

Sinä vastaat ryhmien suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista sekä osallistut kehittämistyöhön, seurantaan, arviointiin ja raportointiin. Teet tottuneesti töitä yksilöiden, ryhmien, tiimien ja moniammatillisten verkostojen kanssa. Oma työtiimisi on nelihenkinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • vankkaa työkokemusta mielenterveyskuntoutujien ja/tai vahvaa tukea tarvitsevien nuorten parissa
  • sosiaali-, mielenterveys-, päihde-, nuoriso- ja asumispalvelujen palvelujärjestelmän tuntemusta
  • vahvaa kokonaisuuksien hallintaa ja yhteistyökykyä
  • hanke- ja kehittämistyön sekä tiedonhallinnan valmiuksia
  • hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja
  • ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustamisvalmiutta

Lisäksi arvostamme:

  • kokemusta järjestöjen ja julkisten sektorin yhteistyöstä
  • kiinnostusta ja valmiuksia viestiä omasta työstä
  • sosiaalisen median osaamista

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan tai nuorisoalan korkeakoulututkinto (AMK).

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet omien vahvuuksien, taitojen ja ideoiden hyödyntämiseen, säännöllisen työnohjauksen, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, huumorintajuisen työyhteisön sekä sallivan ja sydämellisen tiimin.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan 5. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi ja cv viimeistään 31.12.2022 osoitteeseen rekry@mtkl.fi (merkitse viestin aiheeksi Omat avaimet).

Lisätietoja työsuhteesta: 15.12. klo 14–16 ja 21.12. klo 9–11 koulutuspäällikkö Kirsi Sirola, Mielenterveyden keskusliitto, puh. 040 5522 860

Lisätietoja työn käytännön sisällöstä: 21.12. saakka arkisin klo 8–16 ja 28.12. klo 12–15 koordinaattori Tuija Nissinen, Omat avaimet 4You -toiminta, puh. 046 923 0770

Omat avaimet 4You on Mielenterveyden keskusliiton ja Aspa-säätiön yhteistä toimintaa. Lue lisää:

https://www.mtkl.fi/toimintamme/hankkeet/omat-avaimet/

https://www.aspa.fi/tietoa-aspasta/hankkeet-ja-kehittamistoiminta/omat-avaimet/

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.