Hyppää sisältöön

Mielenterveysmessuilla uutta nuorten avuntarpeesta, työuupumuksesta ja mielenterveyden johtamisesta

Marraskuisten Mielenterveysmessujen ohjelma on julkaistu, ja pääset varaamaan paikkasi ajankohtaisiin seminaareihin jo nyt. Tervetuloa uuteen paikkaan, Paasitorniin! Koronatilanteen niin vaatiessa olemme varautuneet järjestämään seminaarit verkossa.

Tiistaina 17.11. Mielenterveysmessut pureutuvat nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveysongelmien kasvuun, taustasyihin ja auttamisen käytännön kokemuksiin. Tarjolla on tietoa mm. siitä, miten tämän kevään poikkeusolot näkyvät nuorten auttamistyössä.

Masennusta messuilla tarkastellaan tavallisuudesta poikkeavista näkökulmista, esimerkiksi selitysmallien, oppimisvaikeuksien ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen oman sairastumisen kautta. Tiistain iltapäivässä on myös luvassa monipuolinen kattaus kaikille, joita luovat menetelmät kiinnostavat työvälineinä.

Mielenterveysmessuilla on joka vuosi käsitelty alan ammattilaisten työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Keskiviikkona 18.11. tähän liittyviä aiheita ovat työuupumus sekä johtaminen ja mielenterveys. Lisäksi keskiviikon teemoja ovat huumeet ja mielenterveys ja toiminnalliset häiriöt.

Puhujina on tuttuun tapaan huippuasiantuntijoita kuten Pertti Rintahaka, Riittakerttu Kaltiala, Sami Pirkola, Jari Hakanen, Liisa Uusitalo-Arola ja Jan Holmberg.

Mielenterveysmessuilla on myös laaja näyttely sekä kaikille avoimia yleisöluentoja. Yleisöluentojen ohjelma ja näyttelyn tiedot julkaistaan syksyn aikana.

Mielenterveyden keskusliiton järjestämät Mielenterveysmessut 17.-18.11.2020 ovat liiton koordinoiman valtakunnallisen mielenterveysviikon (vko 47) päätapahtuma.

Tutustu Mielenterveysmessujen seminaareihin ja ilmoittaudu

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.