Hyppää sisältöön

Paikka auki nuorelle tai osatyökykyiselle

Haemme kehittymishaluista työntekijää joukkoomme, joka osallistuu nuorille aikuisille suunnattujen ryhmien sekä digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Toivomme, että sinulla on jo jotain osaamista vastaavista tehtävistä esimerkiksi aiemman koulutuksen tai kokemuksen kautta.

Järjestötyöntekijä

Oletko alle 30-vuotias tai osatyökykyinen? Kiinnostunut digitaalisesta viestinnästä ja ryhmätoiminnan järjestämisestä nuorille aikuisille, ehkä myös mielenterveydestä ja järjestöistä? Jos olet lisäksi vailla töitä tai opiskelupaikkaa, meillä olisi sinulle vuodeksi töitä!

Toivomme myös kiinnostusta mielenterveyden edistämiseen, joustavuutta ja luotettavuutta sekä intoa toimia työyhteisössä. Eduksi katsomme omakohtaisen kokemuksen mielenterveysongelmista sekä nuorille tai nuorille aikuisille suunnatuista palveluista sekä kaikenlaisen some- ja digiosaamisen.

Sinut perehdyttää työhösi oma ohjaaja, joka toimii mentorinasi koko työsuhteen ajan. Työsuhde voi olla joko koko- tai osa-aikainen sen mukaan, mitä yhdessä sovitaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia monipuolista työkokemusta yhteiskunnallisesti tärkeästä työstä, hyvän perehdytyksen ja tuen työhösi, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, joustavat työajat sekä huumorintajuisen ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen (1 vuosi) ja osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEAn Paikka auki -avustusohjelmaa. Toimipiste sijaitsee Malmilla Helsingissä. Työ alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan.

Tehtävästä antaa lisätietoja kuntoutuspäällikkö Kimmo Hane 16.1. ja 23.1. klo 9-16, puh. 050 599 6519.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä: rekry@mtkl.fi (merkitse aiheeksi ”Järjestötyöntekijä”).

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveyden häiriöitä itse kokeneiden ihmisten valtakunnallinen järjestö. Ajamme mielenterveysongelmia kokeneiden etuja yhteiskunnassa ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Toiminnassamme yhdistyvät kokemus- ja ammatillinen asiantuntemus. 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.