Hyppää sisältöön

Messuinfo

Koronaepidemian jatkuessa olemme päättäneet ennakoida turvallisuustekijät ja siirrämme tämän vuoden tapahtuman sekä seminaarit verkkoon. Seuraa verkkosivuja, päivitämme uutta tietoa  syksyn aikana.

Messupäivät verkossa

Tiistai 17.11.
Keskiviikko 18.11.

Seminaarit suorina livelähetyksinä

Seminaarit järjestetään tänä vuonna verkossa suorina liveluentoina. Liveluentoa voit katsoa ja kuunnella oman koneen tai älypuhelimen välityksellä. Seminaaritilanteesta tehdään myös tallenne.

Seminaarit pureutuvat muun muassa nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveysongelmien kasvuun, taustasyihin ja auttamisen käytännön kokemuksiin.

Masennusta tarkastellaan tavallisuudesta poikkeavista näkökulmista, esimerkiksi selitysmallien, oppimisvaikeuksien ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen oman sairastumisen kautta. Tiistain iltapäivässä on myös luvassa monipuolinen kattaus kaikille, joita luovat menetelmät kiinnostavat työvälineinä.

Keskiviikon aiheita ovat työuupumus sekä johtaminen ja mielenterveys. Lisäksi teemoja ovat huumeet ja mielenterveys ja toiminnalliset häiriöt.

Puhujina on tuttuun tapaan huippuasiantuntijoita kuten Pertti Rintahaka, Riittakerttu Kaltiala, Sami Pirkola, Jari Hakanen, Liisa Uusitalo-Arola ja Jan Holmberg.

Tutustu seminaariohjelmaan

Monipuolinen näyttely

Messunäyttely tarjoaa kattavaa tietoa hoito- ja kuntoutuspalveluista, järjestöistä, viranomaisista, koulutuksesta, mielenterveyden tukemisesta sekä muista kävijöitä kiinnostavista asioista.

Varaa oma virtuaaliosasto verkkotapahtumaan

> palaa Mielenterveysmessujen etusivulle