Hyppää sisältöön

Messuinfo

Mielenterveysmessut järjestetään tänä vuonna verkossa ensimmäistä kertaa messujen yli 20-vuotisen historian aikana. Luvassa tuttuun tapaan huipputason ammattiseminaareja, kiinnostava näyttely sekä maksutonta, kaikille avointa ohjelmaa. Tervetuloa! 

Seminaarit suorina lähetyksinä 17.-18.11.2020

Järjestämme kahdessa päivässä kahdeksan ajankohtaista ja asiantuntevaa seminaaria, joihin voit osallistua helposti omalta koneeltasi tai älypuhelimestasi. Seminaareihin pääset myös palaamaan verkkotallenteen muodossa marraskuun loppuun asti. Osallistumisohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Tämän vuoden teemoja ovat nuorten mielenterveysongelmien kasvun syyt ja ratkaisut, työuupumus, johtaminen ja mielenterveys, luovat menetelmät mielenterveystyössä, huumeet ja mielenterveys, masennus uusista näkökulmista sekä ne selittämättömät ongelmat, joita toiminnallisiksi häiriöiksi kutsutaan.

Tämän vuoden puhujia ovat esimerkiksi Sami Pirkola, Jari Hakanen, Riittakerttu Kaltiala, Pertti Rintahaka, Liisa Uusitalo-Arola, Rosanna Marila, Sami Kieksi ja Jan Holmberg. 

Lue lisää:
Tiistain seminaarit
Keskiviikon seminaarit
Tulosta seminaariohjelma 

Monipuolinen näyttely 17.-22.11.2020 

 Messunäyttely tarjoaa kattavaa tietoa muun muassa hoito- ja kuntoutuspalveluista, järjestöistä, viranomaisista, koulutuksesta ja mielenterveyden tukemisesta. Voit tutustua näyttelyyn maksutta tiistaista alkaen koko mielenterveysviikon ajan. 

Tarjoamme sinulle myös oman verkkosalkun, johon voit poimia talteen näyttelystä kiinnostavat videot, verkkopalvelulinkit, esitteet ja muun materiaalin. Lisäksi voit jutella näytteilleasettajien kanssa chatissa tai yksinkertaisella videoyhteydellä. 

Tutustu näytteilleasettajiin
Haluatko näytteilleasettajaksi? Varaa oma osasto! 

Maksutonta yleisöohjelmaa 17.-18.11.2020 

Rakennamme parhaillaan kaikille avointa, maksutonta yleisöohjelmaa. Tulossa ainakin supersuosittu Kokemuskirjasto, yleisöluentoja sekä päihde- ja mielenterveysomaisten asemaa käsittelevä bonusseminaari otsikolla Omaisen osa – raskas ja rakas. Ohjelmaa voi seurata tallenteina verkossa koko loppuviikon ajan.

Tutustu:
Tiistain ohjelma
Keskiviikon ohjelma

Tulosta:
Yleisöohjelma

Palaa Mielenterveysmessujen etusivulle >