Hyppää sisältöön

Haluatko näkyä messuilla?

Mielenterveysmessut on mielenterveysalan vuosittainen suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen ammattilaisia, palveluntuottajia, järjestöjä ja muita mielen hyvinvointia tukevia tahoja sekä mielenterveydestä kiinnostuneita kansalaisia. Koronaepidemian takia tämän vuoden messut järjestetään verkossa.

Triplasti enemmän näkyvyyttä

Verkkomessujen virtuaalinäyttelyyn on tarjolla kaksi erikokoista osastopakettia Piccolo ja Paraati sekä näkyvyys kuvabannerin muodossa. Muokkaa osasto itse valitsemalla ensin perusosasto. Sen lisäksi voit valita osastolle lisävaihtoehdoista esimerkiksi tietoiskun, kuvia, videoita sekä erilaisia kohtaamisen tapoja.

Messuvieras voi tutustua näytteilleasettajan tietoihin ja palveluihin, varata videotapaamisen tai keskustella live-chatin kautta.

Varsinaiset messupäivät ovat tiistai 17.11. klo 9-16 ja keskiviikko 18.11. klo 9-16. Tänä vuonna messut ovat avoinna varsinaisten messupäivien jälkeen koko loppuviikon. Tarjolla siis näkyvyyttä jopa triplasti enemmän tiistaista sunnuntaihin asti.

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen ei ole vielä sitova, mutta saat lisätietoa osastovaihtoehdoista sekä lisänäkyvyydestä.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu tästä linkistä mukaan!

 

Monipuolinen ammattilais- ja yleisöohjelma sekä näyttely houkuttelivat vuonna 2019 noin 4 000 kävijää.

 

Palaa Mielenterveysmessujen etusivulle >