Hyppää sisältöön

Yhteistyökumppaniksi Mielenterveysmessuille

Mielenterveysmessujen 2020 yhteistyökumppanihaku on käynnissä nyt. Haluatko näkyä ainutlaatuiselle yleisöllemme, mielenterveydestä kiinnostuneille ja alan ammattilaisille? Katso yhteistyövaihtoehdot alta.

Mielenterveysmessut on Suomen suurin mielenterveysaiheinen tapahtuma, joka tavoittaa vuosittain mielenterveydestä kiinnostuneita suomalaisia: alan ammattilaisia, opiskelijoita, mielenterveysongelmia itse kokeneita ja heidän läheisiään, sekä muita mielenterveydestä kiinnostuneita ihmisiä.

Vuonna 2020 Mielenterveysmessut järjestetään 17.-18. marraskuuta Helsingin Paasitornissa, joka mahdollistaa tapahtuman edelleen kasvamisen.

Etsimme messuille YHTEISTYÖKUMPPANEITA näkymään ja toteuttamaan messuja kanssamme.

Mielenterveysmessut tavoittaa vuosittain noin 1 000 mielenterveysalan ammattilaista ja noin 3 000 mielenterveydestä muuten kiinnostunutta suomalaista

Yhteistyömahdollisuudet

  • Näytteilleasettajaksi, katso lisätietoa täältä tai ole yhteydessä silja.lepisto@mtkl.fi
  • Yrityksesi logon nettiin joko ammattilaisille suunnatulle seminaarisivulle tai kaikille avoimeen yleisöohjelmasivulle
  • Mainoksesi screeneillä ennen luentojen alkua – voit valita joko ammattilaisyleisön tai kaikille avoimet luennot
  • Mainospaikat (B5) messuoppaassa
  • Materiaalisi ammattilaisille jaettavissa messukasseissa
  • Logonäkyvyys ammattilaisille jaettavassa messukassissa

Kenelle?

Yhteistyökumppaniksi sopii hyvin esimerkiksi asiantuntijaorganisaatio, joka jo tekee työtä mielenterveyskentällä.

Mielenterveyden keskusliiton vuoden 2020 kärkiteemana on mielenterveys työelämässä, joten yhteistyökumppaniksi sopii myös organisaatio, joka on omalla esimerkillään luonut Suomeen työpaikkoja, jossa ymmärretään mielenterveyden ongelmia, ja jossa on luotu avoimempaa kulttuuria mielenterveysasioiden käsittelyyn.

Messukävijät ovat mielenterveys-, päihde- ja muun sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja asiantuntijoita, opettajia ja opiskelijoita, mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, seurakuntien työntekijöitä sekä mielen hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Henna-Riikka Myrskylään, henna-riikka.myrskyla@mtkl.fi, niin räätälöidään organisaatiollesi sopiva näkyvyys Mielenterveysmessuilla.

Lue lisää muista mahdollisuuksista näkyä Mielenterveysmessuilla.

> palaa etusivulle