Hyppää sisältöön

Osallistu kävelyhaasteeseen

Lähde mukaan kävelyhaasteeseen! Haastamme kaikki yhdistykset mukaan järjestämään oma Askeleita arkeen -kävelytapahtuma vuoden 2019 aikana. Pienikin kävelylenkki yhdessä muiden kanssa piristää mieltä ja kehoa.

Tartu kävelytapahtumahaasteeseen ja kokoa yksi, kaksi tai useampi ihminen mukaan Askeleita arkeen -kävelytapahtumaan. Kävelystä on helppo tapa tehdä viikoittainen yhteinen liikuntahetki. Haaste on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka, joten voitte vapaasti valita, milloin kävelytapahtuman järjestätte.

Kun kävelytapahtuman ajankohta on varmistunut, lähetämme muutaman palkinnon, jotka voitte arpoa kävelytapahtumaan osallistuneiden kesken. Ilmoita tapahtumasta Kati Rantoselle, kati.rantonen@mtkl.fi tai p. 046 920 6427. Katilta saat myös vinkkejä kävelytapahtuman järjestämiseen.

Kävelyhaasteen ohje:

  • Merkitse kävelyjulisteeseen kävelytapahtuman tiedot: aika, paikka ja lisätiedot.
  • Ilmoita Kati Rantoselle kävelytapahtuman ajankohta.
  • Ilmoita tapahtumasta yhdistyksen ilmoitustaululla, jäsenlehdessä tai somekanavissa.
  • Haasta ihmisiä mukaan kävelytapahtumaan. Kerro, että tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan muutama palkinto.
  • Lämmitelkää lihakset ennen ja jälkeen kävelytapahtuman.
  • Innostakaa ihmisiä jatkamaan kävelyharrastusta tai järjestäkää viikoittaisia yhteisiä kävelyretkiä.

Ota käyttöön kävelyjulisteet

Voit täyttää tapahtuman tiedot sähköisesti ja/tai tulostaa julisteen ja täyttää tiedot suoraan julisteeseen. Voit käyttää kävelytapahtumakuvaa somekanavissa. Muista täyttää julkaisun tekstiosaan tapahtuman ajankohta ja paikka.

Mielenterveyden keskusliiton Askeleita arkeen -hankkeessa on käynnissä viimeinen vuosi.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.