Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/project/web/app/themes/mtkl/models/shared/single-flexible.php on line 196 Uusia ideoita liikuntaan | MTKL Hyppää sisältöön

Uusia ideoita liikuntaan

Nyt voit kutsua liikunta-asiantuntija Kati Rantonen yhdistysvierailulle tai tilata yhteisen Ideat liikkeelle -koulutuksen omalle paikkakunnallesi. Aloita uusi vuosikymmen uusilla ideoilla ja kannusta yhdistyksesi väkeä liikkumaan, sillä liikunta piristää mieltä ja kehoa.

UUTTA KIPINÄÄ LIIKKUMISEEN

Uusi vuosi on alkanut ja yhden ja toisen uuden vuoden lupaus on liittynyt omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Nyt on hyvä aika lunastaa lupaukset ja siihen apua saat ottamalla yhteyttä liikunta-asiantuntija Kati Rantoseen. Katilta saat uusia vinkkejä ja ideoita liikkumiseen sekä tiedon jakamiseen jäsenistölle.

Yhdistysvierailut ja  Ideat liikkeelle -koulutukset

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit tilata Kati Rantosen yhdistysvierailulle tai kokoa vähintään 3 yhdistyksen kimppa ja tilaa Ideat liikkeelle -koulutus.

Mitä koulutus maksaa?

Ideat liikkeelle -koulutus, osallistujien matkat ja ruokailu sekä koulutuksen tilavuokra ovat yhdistyksille ja osallistujille maksuttomia.

Tartu haasteeseen ja kokoa vähintään kolme yhdistystä mukaan koulutukseen!

Kysy lisätietoa Katilta: Kati Rantonen, kati.rantonen@mtkl.fi, 046 920 6427.

Vinkki: Voit tilata räätälöityä suunnitteluapua esim. virkistyspäiviin ja liikuntuokioihin.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.