Hyppää sisältöön

Uusia ideoita liikuntaan

Olohuoneen osallistujat on mielenterveysyhdistyksille tarkoitettu haastekampanja, joka kannustaa liikunnan lisäämiseen liikuntavideoiden avulla. Kampanjaan kuuluu kahdeksan erilaista liikuntavideota. Voit myös kutsua liikunta-asiantuntija Kati Rantonen yhdistysvierailulle tai tilata yhteisen Ideat liikkeelle -koulutuksen omalle paikkakunnallesi.

Kaipaatko tukea ja vinkkejä liikuntatoiminnan järjestämiseen tai kehittämiseen?

Tarjoamme yhdistyksille liikuntatoiminnan tueksi räätälöityä suunnitteluapua esim. virkistyspäiviin, liikuntatuokioihin tai liikuntavinkkien jakamiseen oman yhdistyksen jäsenille.

Tilaa Ideat liikkeelle -koulutus omalle paikkakunnallesi

Kokoa vähintään kolmen yhdistyksen kimppa ja ainakin 10 osallistujaa. Tilaa Katilta yhteinen Ideat liikkeelle -koulutus. Koulutuspäivä voidaan räätälöidä yhdistysten tarpeiden mukaan.

Liikuntaryhmä motivoi liikkumaan ja on monille erinomainen keino saada tukea ja jakaa kokemuksia omasta liikunnasta.

Mitä koulutus maksaa?

Ideat liikkeelle -koulutus, osallistujien matkat ja ruokailu sekä koulutuksen tilavuokra ovat yhdistyksille ja osallistujille maksuttomia.

Tartu haasteeseen ja kokoa vähintään kolme yhdistystä mukaan koulutukseen!

Kutsu liikunta-asiantuntija yhdistysvierailulle

Mistä voi saada lisää intoa liikkumiseen? Jos ideoita ei synny, ota rohkeasti yhteyttä liikunta-asiantuntija Kati Rantoseen tai kutsu hänet yhdistysvierailulle ideoimaan ja kehittämään yhdistyksesi liikuntatoimintaa.

Kysy lisätietoa

Liikunta-asiantuntija Kati Rantonen
kati.rantonen@mtkl.fi
046 920 6427

Löydä lähimmät liikuntapalvelut

Kannattaa hyödyntää myös oman kuntasi liikuntapalvelut. Monessa kunnassa on tarjolla ilmaista liikuntaneuvontaa, jossa opastetaan, mikä liikunta sinulle sopii ja minkälaista liikuntaa omassa kunnassasi on mahdollista harrastaa. Myös eri kansanterveysyhdistykset ja urheiluseurat järjestävät monenlaista liikuntatoimintaa, johon kannattaa rohkeasti lähteä tutustumaan.

Lähimmät liikuntapalvelut löydät verkosta hakusanoilla: liikunta tai liikuntapalvelut ja paikkakunta.

Aina on hyvä hetki aloittaa liikuntaharrastus.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.