Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/project/web/app/themes/mtkl/models/shared/single-flexible.php on line 196 Uusia ideoita liikuntaan | MTKL Hyppää sisältöön

Uusia ideoita liikuntaan

Nyt voit kutsua liikunta-asiantuntija Kati Rantonen yhdistysvierailulle tai tilata yhteisen Ideat liikkeelle -koulutuksen omalle paikkakunnallesi. Aloita uusi vuosikymmen uusilla ideoilla ja kannusta yhdistyksesi väkeä liikkumaan, sillä liikunta piristää mieltä ja kehoa.

Yhdistysvierailut ja  Ideat liikkeelle -koulutukset

Liikuntatoiminnan tueksi tarjoamme räätälöityä suunnitteluaapua esim. virkistyspäiviin, liikuntatuokioihin tai liikuntatiedon jakamiseen oman yhdistyksen jäsenistölle.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit tilata Kati Rantosen yhdistysvierailulle tai kokoa vähintään 3 yhdistyksen kimppa ja tilaa Ideat liikkeelle -koulutus.

Mitä koulutus maksaa?

Ideat liikkeelle -koulutus, osallistujien matkat ja ruokailu sekä koulutuksen tilavuokra ovat yhdistyksille ja osallistujille maksuttomia.

Tartu haasteeseen ja kokoa vähintään kolme yhdistystä mukaan koulutukseen!

Kysy lisätietoa Katilta: Kati Rantonen, kati.rantonen@mtkl.fi, 046 920 6427.

Löydä lähimmät liikuntapalvelut

Kannattaa hyödyntää myös oman kuntasi liikuntapalvelut. Monessa kunnassa on tarjolla ilmaista liikuntaneuvontaa, jossa opastetaan, mikä liikunta sinulle sopii ja minkälaista liikuntaa omassa kunnassasi on mahdollista harrastaa. Myös eri kansanterveysyhdistykset ja urheiluseurat järjestävät monenlaista liikuntatoimintaa, johon kannattaa rohkeasti lähteä tutustumaan.

Lähimmät liikuntapalvelut löydät verkosta hakusanoilla: liikunta tai liikuntapalvelut ja paikkakunta.

Aina on hyvä hetki aloittaa liikuntaharrastus.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.