Hyppää sisältöön

KILTA - jäsenrekisteri käyttöönne

Tarvitseeko yhdistyksenne toimivan jäsenrekisterin ja apua sen käyttöön? Mielenterveyden keskusliiton KILTA-jäsenrekisteri palvelee teitäkin ja yhdistyksenne saa koulutusta rekisterin käyttöön.

Miten järjestörekisteri käyttöön?

Jos käytössänne ei vielä ole KILTA-järjestörekisteriä, ole meihin yhteyksissä. Rekisterin yhteiskäytöstä tehdään sopimus sähköisellä sopimuslomakkeella.

Sopimukseen on liitettävä mukaan allekirjoitettu pöytäkirjaote, jossa on yhdistyksenne hallituksen päätös KILTA-järjestörekisterin käyttöönotosta. Ennen sopimuslomakkeen lähettämistä tutustukaa huolellisesti rekisterin käyttöehtoihin, tietosuojaselosteeseen sekä itse sopimukseen.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo molempia osapuolia, kun Mielenterveyden keskusliitto on vastaanottanut sähköisen sopimuslomakkeen ja myöntänyt jäsenyhdistykselle rekisterin käyttäjätunnukset. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Käyttäjätunnukset myönnetään käyttökoulutuksen jälkeen.

Miten uusin sopimuksen järjestörekisterin käytöstä?

EU:n tietosuoja-asetus on astunut voimaan 25.5.2018. KILTA -jäsenrekisterin aikaisemmat käyttötunnukset eivät ole enää voimassa ja vanhat sopimukset rekisterin käytöstä on uusittava.

Yhdistys, joka on aikaisemmin tehnyt sopimuksen KILTA-rekisterin käytöstä, voi uusia sen täyttämällä sähköisen sopimuslomakkeen. Ennen sopimuslomakkeen lähettämistä tutustukaa huolellisesti rekisterin käyttöehtoihin,  tietosuojaselosteeseen sekä itse sopimukseen.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo molempia osapuolia, kun Mielenterveyden keskusliitto on vastaanottanut sähköisen sopimuslomakkeen ja myöntänyt jäsenyhdistykselle rekisterin käyttäjätunnukset. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Käyttäjätunnukset voidaan myöntää vasta käyttökoulutuksen jälkeen. Jos yhdistyksen rekisterivastaava on vaihtunut, yhdistys huolehtii siitä, että uusi vastaava saa asianmukaisen koulutuksen: Yhdistys voi itse kouluttaa tai uusi vastaava voi perehtyä KILLAn käyttöön Mielenterveyden keskusliiton KILTA-koulutuksessa.

Lisätietoja

Maie Puusaar, yhdistyssihteeri, 040 512 0125, maie.puusaar@mtkl.fi

Tärkeät KILTA-dokumentit

Sopimus käytöstä 

Käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Kilta-jäsenrekisterin KÄYTTÖOPAS

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.