Hyppää sisältöön

KILTA - jäsenrekisteri käyttöönne

Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksilleen tarjoama Kilta-jäsenpalvelu on uudistunut ja tarjoaa muun muassa yhdistysten jäsenlaskujen lähettämisen, seurannan ja hallinnoinnin. Yksittäiselle jäsenelle avattiin oma asiointipalvelu, josta jäsen voi itse tarkistaa omat tiedot sekä muuttaa helposti osoitetietojansa.

Tarvitseeko yhdistyksenne toimivan jäsenrekisterin ja apua sen käyttöön?

Mielenterveyden keskusliiton KILTA-jäsenrekisteri palvelee teitäkin ja yhdistyksenne saa koulutusta rekisterin käyttöön.

Kilta-jäsenpalvelun tärkein uudistus on myyntireskontra, jonka ansiosta yhdistys voi lähettää laskut jäsenilleen joko paperi- tai sähköpostissa. Myyntireskontrassa voi seurata mm. avoimien ja erääntyneiden laskujen kehitystä sekä hallinnoida niitä. Suoritukset voidaan kirjata joko käsin tai tuoda myyntireskontraan viitetiedostosta, josta ne kohdistetaan laskuihin automaattisesti. Jäsenen laskutustiedot puolestaan näkyvät jäsenen asiakaskortilla.

Uuden järjestelmän ansiosta jäsenhakemuksen voi täyttää yhdistyksen verkkosivulla, ja hakemus tulee käsiteltäväksi suoraan Kilta-rekisteriin. Tämä toki toimii vain, kun yhdistys on ottanut rekisterin käyttöönsä.

Uudistus parantaa myös rekisterin käyttäjän tietosuojaa. Käyttäjä luo itse salasanan, ja voi myös itse vaihtaa sen tarvittaessa. Henkilön tietoihin tehdyistä muutoksista jää tietokantaan muutoshistoria.

Miten järjestörekisteri käyttöön?

Jos käytössänne ei vielä ole KILTA-jäsenrekisteriä, ole meihin yhteyksissä. Rekisterin yhteiskäytöstä tehdään sopimus sähköisellä sopimuslomakkeella.

Sopimukseen on liitettävä mukaan allekirjoitettu pöytäkirjaote, jossa on yhdistyksenne hallituksen päätös KILTA-jäsenrekisterin käyttöönotosta. Ennen sopimuslomakkeen lähettämistä tutustukaa huolellisesti rekisterin käyttöehtoihin, tietosuojaselosteeseen sekä itse sopimukseen.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo molempia osapuolia, kun Mielenterveyden keskusliitto on vastaanottanut sähköisen sopimuslomakkeen ja myöntänyt jäsenyhdistykselle rekisterin käyttäjätunnukset. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Käyttäjätunnukset myönnetään käyttökoulutuksen jälkeen.

Jäsenille uusi OmaKilta-asiointipalvelu

Yhdistyksen jäsenille on avattu uusi verkkoselaimen kautta toimiva OmaKilta-asiointipalvelu, jota on helppo käyttää niin tietokoneella kuin mobiililaitteella. Jäsen voi itse tarkistaa, onko jo muistanut maksaa jäsenlaskunsa. Jäsen voi itse päivittää omat yhteystiedot ja tarkistaa jäsenlaskunsa tilan. Hän löytää palvelusta myös liiton järjestämät tapahtumat ja kurssit sekä tärkeämmät yhteystiedot.

Myös uusi jäsenkortti löytyy asiointipalvelusta. Sen voi tarvittaessa näyttää puhelimen tai tabletin ruudulta kirjautumalla asiointipalveluun. Halutessaan kortista voi myös tulostaa paperiversion valmiiksi lompakkoon.

Löydät Kilta-koulutukset tapahtumakalenterista hakusanalla kilta.

Lisätietoja

Maie Puusaar, yhdistyssihteeri, 040 512 0125, maie.puusaar@mtkl.fi

Tärkeät Kilta-dokumentit

Sopimuslomake
Rekisterin käyttöehdot
Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.