Hyppää sisältöön

Liittokokous joka kolmas vuosi

Joka kolmas vuosi kokoontuva liittokokous on Mielenterveyden keskusliiton ylin päättävä elin. Kokouksessa valitaan liiton luottamushenkilöt. Jäsenyhdistykset lähettävät paikalle omat liittokokousedustajansa tekemään päätöksiä.

Mielenterveyden keskusliiton liittokokous järjestetään 6.-7.6.2020 Tampereella. Kokous- ja majoituspaikkana toimii Sokos Hotel Ilves.

Majoitusvaraus aukeaa 1.1. ja päättyy 8.5.2020. Katso majoitushinnat täältä.

Kokouksen tehtävänä on mm. käsitellä hallituksen laatima katsaus edellisten kolmen vuoden toiminnasta, valita Mielenterveyden keskusliiton liiton puheenjohtaja ja kahdeksan hallituksen jäsentä sekä liittovaltuuston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja varsinaiset jäsenet, joita on kaksikymmentäviisi.

Kokous päättää myös varsinaisten jäsenten ja kannatusjäsenten jäsenmaksuista sekä käsittelee jäsenyhdistysten esiin nostamat asiat ja hallituksen niihin antamat lausunnot.

Yhdistykset asettavat ehdokkaat

Liittokokouksessa valitaan Mielenterveyden keskusliiton kaikki luottamushenkilöt seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Ehdokasasettelu on sääntöjen mukaan tehtävä kirjallisesti huhtikuun ensimmäiseen päivään mennessä.  Ehdokkaat asettaa jäsenyhdistys.
Liittokokous ei kuitenkaan ole ehdokasasetteluun sidottu eli paikan päälläkin voi vielä asettaa ehdokkaita.

Lista määräaikaan mennessä asetetuista ehdokkaista ja tieto siitä, mikä yhdistys on ehdotuksen takana päivitetään nettiin huhtikuun alussa.  Ehdokkaita voi siis tulla kokouksessa lisää.

Liittokokoukseen valmistaudutaan

Liittokokouskeväänä pidetään liittokokoukseen valmistavia tilaisuuksia jäsenyhdistyksille eri puolilla maata. Tilaisuuksissa käydään läpi sitä, millainen on liittokokouksen kulku, muita kokoukseen liittyviä asioita ja siihen valmistautumista.

Liittokokous on yhdistyksille paikka vaikuttaa!

Lisätietoja

Liittokokousasiat
yhdistyskoordinaattori Helena Koskelo-Suomi, 050 362 7637, helena.koskelo-suomi@mtkl.fi.

Majoitus ja ruokailu
johdon assistentti Eija Tuominen, 040 525 7252, eija.tuominen@mtkl.fi.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.