Hyppää sisältöön

Tarinoita elämästä

Ajatuksia elämästä ja sairaudesta, synkempiä hetkiä, erilaisia näkökulmia, ilmiöiden tarkastelua, tavallista arkea ja elämää sairauden kanssa, toivon pilkahduksia, voimien löytymistä, kohtaamisia ja vuoropuhelua.

Tarinoita elämästä -osiossa ihmiset jakavat ajatuksiaan elämästä, sairastumisesta ja toipumisesta. He kertovat siitä, mikä heitä on askarruttanut ja mikä taas auttanut.

Suositussa Toivola-podcastissa mielenkiintoiset vieraat ja elämänmakuiset keskusteluteemat vaihtuvat. Työ mielessä -blogi taas nostaa esiin työelämän ja mielenterveyden näkökulmia ja ilmiöitä.

Erilaisia tarinoita, ajatuksia ja tunnelmia on myös blogin ja podcastien lisäksi videoina, musiikkina ja tekstinä. Tarinoita on tuotettu myös mielenterveysyhdistyksissämme.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.