Hyppää sisältöön

Syty liikkeelle -liikuntahaasteen ohjeet

  • Kampanja-aika on neljä viikkoa, 19.9.–16.10.2022.
  • Kilpailuun voivat osallistua Mielenterveyden keskusliiton henkilöjäsenet sekä jäsenyhdistykset.
  • Henkilöjäsenet saavat liikuntakortin syyskuun henkilökohtaisen kirjeen mukana postitse. Yhdistyksille toimitetaan linkki liikuntakorttiin jäsenkirjeessä 1.9. sähköisenä tiedostona. Liikuntakortin voi tulostaa myös tästä (lisää nimesi ja yhteystietosi tulostettavaan korttiin).

Näin osallistut

Merkitse kääntöpuolen kalenteriin kunkin päivän liikunta-aika yhteensä minuutteina. Myös 5 minuutin tuokiot lasketaan, sillä liikunta piristää mieltä ja kehoa pieninäkin annoksina. Muista kaikki erilaiset liikkumisen tavat ja lajit, myös kauppa- ja asiointimatkat ja muu hyötyliikunta, jossa kuljet käyttäen omaa lihasvoimaa.

Täytä yhteystiedot ja palauta liikuntakortti viimeistään 21.10.

Lisää puhelinnumerosi, sähköpostisi ja yhdistyksesi nimi viereiseen kenttään nimesi ja osoitteesi alle.

Kun kalenteri on täytetty, ota kuva liikuntakortin molemmista puolista ja lähetä ne numeroon 046 920 6427 tai sähköpostilla kati.rantonen@mtkl.fi . Kortin voi myös postittaa: Mielenterveyden keskusliitto, Matarankatu 6 A1,
40100 Jyväskylä.

Näin yhdistys osallistuu mukaan

Yhdistys voi palauttaa kaikkien jäsentensä kortit yhtenä lähetyksenä. Palkitsemme yhdistyksen, josta palautuu eniten kortteja suhteessa jäsenmäärään.

Osallistuneiden kesken arvotaan kivoja palkintoja. Kaikki palkinnot toimitetaan postitse kampanjan päätyttyä.

Kampanjan kuvia voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #sytyliikkeelle

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.