Hyppää sisältöön

Mukana muissa hankkeissa

AmoS-hankkeessa verkkovalmennuksia yli sairausrajojen

AmoS-hankkeessa kehitettään Pohjois-Pohjanmaalla alueellista, monimuotoista sopeutumisvalmennusta, oli huolena sitten diabetes, muistisairaus tai mielenterveyden ongelmat. Mukana ryhmässä ovat Mielenterveyden keskusliiton lisäksi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulun Seudun Muistiyhdistys ja Oulun Diabetesyhdistys.

Hallinnoija: Diabetesliitto

Rahoittaja: Stea

Kesto: 2018 – 2020

Tutustu tarkemmin

 

Asumisen mieli: Nuorten mielen hyvinvointia ja asumisen arkea

Mielenterveyden haasteet ovat yksi merkittävimmistä syistä nuorten asumisen ja arjenhallinnan ongelmien taustalla. Asumisen mieli -hanke pureutuu asumisen ja mielen hyvinvoinnin yhtälöön. Mukana ohjausryhmässä on Mielenterveyden keskusliitto.

Hallinnoija: Nuoriso asuntoliitto ry NAL

Rahoittaja: Stea

Kesto: 2018 – 2020

Tutustu tarkemmin

 

Etäsope: Verkkokursseja yhteistyössä

Etäsope-hankkeessa kehitetään kymmenen järjestön yhteistyössä hyvinvointia tukevia, kursseja, sopeutumisvalmennusta verkkoon. Teemoja on erilaisiin elämäntilanteisiin, esimerkiksi  työssä jaksamiseen, työhön paluuseen, oman elämän pohdintaan tai heille, joiden lapsi tai vanhempi sairastaa. Kursseista neljä on yksilökursseja ja kaksi tarkoitettu perheille.

Mielenterveyden keskusliitto on mukana kehittämisryhmässä.

Hallinnoija: Invalidiliitto

Rahoittaja: Stea

Kesto: 2018 – 2020

Tutustu tarkemmin

 

Rakentava vuorovaikutus (RVMT): Vuorovaikutus ja -tunnetaitoja mielenterveyskentän toimijoille

Rakentava vuorovaikutus mielenterveyden tukena –hanke tuo vuorovaikutus- ja tunnetaitoja mielenterveyskentän eri toimijoille järjestömaailmassa. Koulutuksia on kahdella paikkakunnalla: Helsingissä ja Seinäjoella. Mielenterveyden keskusliitto on mukana hankkeen ohjausryhmässä.

Hallinnoija: Suomen Moniääniset

Rahoittaja: Stea

Kesto: 2018 – 2020

Tutustu tarkemmin

 

Suomen Klubitalot: Mukana toiminnan kehittämässä

Verkon vahviste – Voimaa Klubitalojen kehitys- ja laatutyöhön -hanke kehittää nimensä mukaisesti klubitalojen toimintaa ja toiminnan laatua. Mukana ohjausryhmässä on Mielenterveyden keskusliitto.

Hallinnoija: Suomen Klubitalot ry

Rahoittaja: Stea

Kesto: 2018 – 2020

Tutustu tarkemmin

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.