Hyppää sisältöön

Tietoa tapahtumasta

Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät on vuosittainen valtakunnallinen Mielenterveyden keskusliiton jäsentapahtuman, joka järjestetään yhteistyössä paikallisen mielenterveysyhdistyksen kanssa. Ensimmäisenä tapahtumapäivänä osallistujat pääsevät kokemaan kulttuuria eri tavoin työpajoissa ja illanvietoissa. Lauantain yleisurheilukisoissa kisataan 3-ottelussa sekä 1 000 m:n kävelyssä. Loistava tunnelma ja yhteishenki keräävät vuosittain mukaan jopa 400 osallistujaa.

Tämän vuoden tapahtuma Kujjeita ja kilipaeluja Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät järjestetään 23. – 25.8.2019 Pohjois-Savon eteläosassa Leppävirralla ja tapahtumapaikkana Hotel Vesileppis.

Päivät tarjoavat osallistujille tekemistä, kokemista ja rentoa yhdessäoloa aidolla savolaislupsakkuudella. Perjantaina teatteria, musiikkia, karaokea, kättentaitoja ja lauantaina kisatunnelmaa urheilukentällä. Sunnuntaina tutustutaan paikalliseen kulttuuriin tai voi osallistua aamupäivän jumalanpalvelukseen. Tänä vuonna on myös oma työpaja omaisille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan, työpajoihin, yleisurheilukisoihin, savolaisiin iltamiin(teatteriesitykset) sekä myyntipöydän varaukseen markkinoille löytyy TÄÄLTÄ.

  • Myyntipöytien varaus aukeaa 13.5. ja päättyy 7.6.2019
  • Savolaisiin iltamiin ilmoittautuminen aukeaa 13.5. ja päättyy 7.6.2019
  • Ilmoittautuminen tapahtumaan, työpajoihin ja kisoihin aukeaa 13.5. ja päättyy 9.8.2019. Jälki-ilmoittautuneita ei voida ottaa mukaan kisoihin.

Varaa myyntipöytä

Perjantai-iltapäivänä kun ollaan liikkeellä savolaisella markkinameiningillä, niin liiton jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus varata ilmaiseksi markkina-alueelta myynti/esittelypöytä yhdistyksessä valmistetuille tuotteille.

Savolaiset iltamat

Perjantaina järjestetään mm. Vesileppis Areenalla klo 19 Savolaiset iltamat. Jäsenyhdistykset ovat tervetulleita esittämään pienimuotoisia teatteriesityksiä iltamiin. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön ja sitova. Löydät ohjeet teatteriesitystä varten perjantain ohjelmasta.

Yleisurheilukisat

Yleisurheilukisat kisataan Leppävirran urheilukentällä lauantaina 24.8. Kisalajeina ovat 1000 m:n kävely ja 3-ottelu. Kentällä myös mukavia oheislajeja sekä kaikille avoin 1200 m:n yhteiskävely. Lue lisää kisalajeista ja -sarjoista lauantain ohjelmasta.

Tapahtumapaikat ja hinnat

Majoitusten ja ruokien varaukset (yhdistys varaa itse suoraan hotellista)

Lisätietoja ilmoittautumisesta:
Maie Puusaar p. 040 512 0125

Lisätietoja tapahtumasta:
Kati Rantonen p. 046 920 6427
Helena Koskelo-Suomi p. 050 362 7637

Palaa etusivulle >

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Leppävirran MT-TUKI ry, Varkauden Seudun Mielenterveysväki ry, Kuopion Mielenterveyden Tuki ry ja Savon Mielenterveysomaiset FinFami ry.

Tapahtumaa on tukenut Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Taiteiden edistämiskeskus.