Hyppää sisältöön

Luontoliikuntakurssit

Kurssikokonaisuuden tarkoituksena on vahvistaa hyvinvointia sekä aktivoida sosiaalisia suhteita luontoretkien ja -seikkailujen parissa.

Luonto tarjoaa kaikille aisteille kokemuksia – rauhoittumista ja rentoutumista. Jo lyhyen luonnossa olon jälkeen saatat huomata askeltesi keventyneen, ahdistuksen tunteen hellittäneen otettaan ja hengityksen kulkevan helpommin. Hyvinvoinnin vahvistamisen ja sosiaalisten suhteiden muodostamisen lisäksi kurssilla pohditaan myös omaa suhdetta luontoon sekä sen vaikutuksia mielen ja kehon hyvinvoinnille.

Koulutamme pilottikaudella paikallistoimijat siten, että he saavat valmiudet ohjata kursseja omatoimisesti myös pilottikauden jälkeen. Lisäksi toimitamme paikallisyhdistyksiin luonnossa liikkujan tarvikepaketit. Luontoliikuntakurssit toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Löydät lisätietoa tulevista luontoliikuntakursseista tapahtumakalenteristamme.

Skutsi kuulee -luontoliikuntakurssit on tarkoitettu 18-29 -vuotiaille, jotka kokevat mielenterveyden haasteita, etsivät uusia näkökulmia arkeensa ja hyvinvointia luonnossa liikkumisesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.