Hyppää sisältöön

Kurssit ja tapahtumat

Skutsi kuulee -kursseilla ja -tapahtumissa tutustutaan pienessä porukassa luonnossa liikkumiseen, pohditaan omaa suhdetta luontoon sekä sitä, millaisia vaikutuksia ulkoilulla on omaan vointiin. Samalla koetaan pieniä seikkailuita yhdessä.

Luonto tarjoaa kaikille aisteille kokemuksia – rauhoittumista ja rentoutumista. Jo lyhyen luonnossa olon jälkeen saatat huomata askeltesi keventyneen, ahdistuksen tunteen hellittäneen otettaan ja hengityksen kulkevan helpommin.

Tapahtumissa kuljetaan rauhallisesti luonnossa, herätellään aisteja ja pohditaan, millaisia vaikutuksia luonnolla on mielen ja kehon hyvinvoinnille. Retkellä nautitaan myös eväät, joiden äärellä voidaan jutustella heränneistä ajatuksista sekä luontokokemuksesta.

Hyvinvoinnin vahvistamisen ohessa tapahtumissa on mahdollisuus tutustua toisiin ulkoilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneisiin, kenties löytää kaverin, jonka kanssa lähteä myöhemmin retkelle.

Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Löydät lisätietoa tulevista luontoliikuntakursseista tapahtumakalenteristamme. Kirjoita hakukenttään Skutsi kuulee, niin näet kaikki tulevat tapahtumat eri paikkakunnilla.

Skutsi kuulee -tapahtumat on tarkoitettu 18–29-vuotiaille, jotka kokevat mielenterveyden haasteita, etsivät uusia näkökulmia arkeensa ja hyvinvointia luonnossa liikkumisesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.