Hyppää sisältöön

Pääyhteistyökumppaniksi Mielenterveysmessuille

Mielenterveysmessujen 2020 pääyhteistyökumppanihaku on käynnissä nyt. Toimi nopeasti, sillä kaikki kumppanuudet ja messupaikkamme myydään vuosittain loppuun.

Mielenterveysmessut on Suomen suurin mielenterveysaiheinen tapahtuma, joka tavoittaa vuosittain mielenterveydestä kiinnostuneita suomalaisia: alan ammattilaisia, opiskelijoita, mielenterveysongelmia itse kokeneita ja heidän läheisiään, sekä muita mielenterveydestä kiinnostuneita ihmisiä.

Vuonna 2020 Mielenterveysmessut järjestetään 17.-18. marraskuuta Helsingin Paasitornissa, joka mahdollistaa tapahtuman edelleen kasvamisen.

Etsimme messuille PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIA näkymään ja toteuttamaan messuja kanssamme.

Mielenterveysmessut tavoittaa vuosittain noin 1 000 mielenterveysalan ammattilaista ja noin 3 000 mielenterveydestä muuten kiinnostunutta suomalaista

Tule nähdyksi ainutlaatuiselle yleisöllemme

Pääyhteistyökumppanina takaamme näkyvyyden Mielenterveysmessujen ainutlaatuiselle yleisölle. Pääyhteistyökumppaninamme saat:

  • Näkyvän paikan näytteilleasettajana
  • Oman luennon joko ammattilaisille suunnatusta seminaariosuudesta tai kaikille avoimelta yleisöpuolelta
  • Yrityksesi logon nettiin joko ammattilaisille suunnatulle seminaarisivulle tai kaikille avoimeen yleisöohjelmasivulle
  • Näkyvyyttä screeneillä ennen luentojen alkua
  • Yhden sivun kokoinen mainospaikka (B5) messuoppaassa
  • Materiaalisi ammattilaisille jaettavissa messukasseissa
  • Ison logon messukassiin

Lopullinen näkyvyys ja mainospaikat sovitaan yhdessä pääyhteistyökumppanin kanssa.

Kenelle?

Pääyhteistyökumppaniksi sopii hyvin esimerkiksi asiantuntijaorganisaatio, joka jo tekee työtä mielenterveyskentällä.

Mielenterveyden keskusliiton vuoden 2020 kärkiteemana on mielenterveys työelämässä, joten yhteistyökumppaniksi sopii myös organisaatio, joka on omalla esimerkillään luonut Suomeen työpaikkoja, jossa ymmärretään mielenterveyden ongelmia, ja jossa on luotu avoimempaa kulttuuria mielenterveysasioiden käsittelyyn.

Messukävijät ovat mielenterveys-, päihde- ja muun sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja asiantuntijoita, opettajia ja opiskelijoita, mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, seurakuntien työntekijöitä sekä mielen hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Henna-Riikka Myrskylään, henna-riikka.myrskyla@mtkl.fi, niin räätälöidään organisaatiollesi sopiva näkyvyys Mielenterveysmessuilla.

Riittäisikö pienempikin näkyvyys?

Lue lisää muista mahdollisuuksista näkyä Mielenterveysmessuilla.