Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä mielen päällä? - Kamala kesäloma

Kaipaatko juttukaveria tai uutta näkökulmaa mielessä kaihertaviin asioihin? Klikkaa mukaan ryhmächattiin!

12.6.2019, klo 17:00 - 12.6.2019, klo 19:00

VERKOSSA
Missä
Verkossa
Osallistujia enintään
15
Lisätietoja antaa
Paula Paloheimo, paula.paloheimo@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaikille meistä kesäloma ei tarkoita vapaana liihottamista, vaan pelkkä ajatuskin voi pusertaa rintaa. Miten vietän koko kesän? Miten saan rahat riittämään kesän menoihin? Entä jos en halua mökkeillä? Jos kesäaika herättää sinussa ahdistusta, tule kanssamme pohtimaan keinoja selvitä kesästä. Et ole yksin.

Klikkaa tästä mukaan ryhmächattiin

Keskustelua luotsaamassa on samoja asioita kokenut vertaisohjaaja tai kaksi, ja taustatukena Mielenterveyden keskusliiton ammattilainen. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä. Keskusteluun voit liittyä nimimerkillä, eikä se vaadi rekisteröitymistä.

Ohjeet

Chat löytyy osoitteesta https://www.hyvakysymys.fi/ryhmachat/mita-mielen-paalla-kamala-kesaloma/ Pääset mukaan chattiin myös kopiomalla oheisen linkin selaimen osoiteriville.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.