Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Porukasta ryhmäksi

Jäsenyhdistysten työntekijöille, vapaaehtoistoimijoille sekä toiminnassa mukana oleville henkilöille, jotka suunnittelevat ryhmätoiminnan perustamista

27.8.2019, klo 09:30 - 28.8.2019, klo 15:30

Ilmoittaudu
KAAVI
Missä
Kaavi, tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin
Ilmoittautumisaika
2.7.2019, klo 00:00 - 15.8.2019, klo 16:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Jenni Rihti 040 820 0597 tai jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Oletko pohtinut ohjaavasi ryhmiä, tai kaipaisitko vinkkejä ryhmien ohjaamiseen?
Mielenterveyden keskusliiton Porukasta ryhmäksi – koulutus tarjoaa runsaasti tietoa sekä paljon käytännönläheisiä harjoituksia ryhmänohjaustaitojen kerryttämiseen.


Koulutuksessa harjoitellaan ohjaajataitoja, käydään läpi ryhmädynamiikkaan liittyviä asioita ja kokeillaan runsaasti harjoituksia käytännössä. Koulutuksen avulla osallistuja saa paljon käytännönläheistä tietoa ryhmän ohjaamiseen ja hyvät valmiudet ohjata ryhmiä omassa yhdistyksessään.

Aika: 27.-28.8. Koulutus koostuu kahden päivän koulutusjaksosta, ja koulutuksessa olevilla on mahdollista saada kurssin jälkeen neuvoa ja ohjeita ryhmän perustamisen yhteydessä.

Kustannukset: Koulutus on osallistujille maksuton ja sisältää aamu – ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, niin että yhdistys laskuttaa osallistujan matkakulut jälkikäteen.

Kouluttaja: yhdistyskoordinaattori Jenni Rihti, Mielenterveyden keskusliiton
Mukaan mahtuu: 20 henkilöä. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10 henkilöä.
Hae mukaan: 15.8. mennessä

Ohjeet

Ilmoittautujan postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero eivät voi olla yhdistyksen yhteystietoja. Jos henkilöllä ei ole omaa sähköpostia täytä kenttään ei@postia.fi
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.