Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Iloa ja intoa vapaaehtoisuuteen

Jäsenyhdistysten vapaaehtoistoimijoille

30.10.2019, klo 09:30 - 30.10.2019, klo 15:30

Ilmoittaudu
KOTKA
Missä
Kotkan Pääkirjasto, Kirkkokatu 24
Ilmoittautumisaika
6.8.2019, klo 09:00 - 12.10.2019, klo 23:59
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Jenni Rihti 040 820 0597 tai jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Onko vapaaehtoistoiminta sinulle tärkeää, mutta ajoittain raskasta? Onko joskus tunne siitä, ettei omat voimat riitä? Haluaisitko löytää keinoja omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin?

Mielenterveyden keskusliitto järjestää lokakuussa Kotkassa jäsenyhdistysten vapaaehtoistoimijoille tarkoitetun hyvinvointikoulutuksen, jossa pyritään löytämään toimivia keinoja omaan jaksamiseen sekä saamaan uutta inspiraatiota vapaaehtoistoimintaan. Päivän aikana on tarkoitus löytää mahdollisesti hukassa oleva motivaatio ja muistutella omista voimavaroista sekä itselle tärkeistä asioista. Koulutuksen teemana on lempeys omaa itseään kohtaan ja sitä teemaa tarkastellaan useasta eri näkökulmasta.

Aika: 30.10. kello 9:30-15:30
Kustannukset: Koulutus on osallistujille maksuton ja sisältää aamu – ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, niin että yhdistys laskuttaa osallistujan matkakulut jälkikäteen.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Kymin alueen vapaaehtoistoimijoille.
Kouluttaja: yhdistyskoordinaattori Jenni Rihti, Mielenterveyden keskusliitto
Mukaan mahtuu: 20 henkilöä, koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10 henkilöä.
Hae mukaan: 12.10.2019 mennessä

Ohjeet

Ilmoittautujan postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero eivät voi olla yhdistyksen yhteystietoja. Jos henkilöllä ei ole omaa sähköpostia täytä kenttään ei@postia.fi
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.