Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Minun kokemukseni - Laskuja ja luuttuamista – mitä muuta asuminen?

Kaikille, jotka etsivät kokemustietoa vaikeista aiheista

18.11.2019, klo 10:30 - 18.11.2019, klo 12:00

HELSINKI
Missä
Mielenterveysneuvonta, Helsingin Klubitalon viereinen ovi, katutaso, Hämeentie 54
Osallistujia enintään
20
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Miksi kaikki on kuin vuoristorataa? Vaikea huolehtia asioista, edes omasta hyvinvoinnista. Varmaan kellään muulla ei ole elämä näin hankalaa. Päivät kietoutuvat pelaamisen, päihteiden tai pakkotoimintojen ympärille. Ahdistaa. Pelottaa. Masennus valtaa mieltä ja talousasiatkin ovat ihan sotkussa. Voiko näistä edes puhua kenellekään? Ymmärtääkö kukaan, miltä tuntuu, kun käsitys todellisuudesta hämärtyy tai pakko-oireet hallitsevat elämää?
 
Monia ihmisiä mietityttävät samanlaiset asiat. Kun asiat mietityttävät, kannattaa mieluummin tulla kuulemaan toisten, samaa kokeneiden tarinoita, kyselemään ja keskustelemaan kuin pohtia yksin. Moniin asioihin löytyy ratkaisu!
 
Minun kokemukseni – tarjoaa kerran kuussa aiheita, jotka askarruttavat monia ja joista puhujillamme on omakohtaista kokemusta. He todella tietävät, mistä puhuvat ja ymmärtävät toisia samaa kokevia.

Laskuja ja luuttuamista – mitä muuta asuminen?

Sairastumisen jälkeen ei aina jaksa huolehtia itsestään, eikä asunnostaan. Imuroinnit, pyykinpesut, kaupassa käynnit, laskujen maksamiset…Arkiset asiat eivät ole itsestään selviä pitkän asunnottomuudenkaan jälkeen. Mitä kaikkea kuuluu asumiseen paitsi vuokranmaksu? Miten huolehtia kodista ja samalla omasta hyvinvoinnista?

Kokemusasiantuntija Anne Hyvönen


Ajankohta: 18.11..
Kellonaika: 10:30 - 12:00

Kenelle: Tietoiskut on suunnattu kaikille tiedonjanoisille, mutta ennen kaikkea mielenterveyden ongelmia itse kokeville ja heidän kanssaan työskenteleville.
 
Ilmoittautuminen: Ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Riittää kun tulet vaan.
Mukaan mahtuu:  ensimmäiset 20
 
Huom! Puheenvuoron jälkeen on varattu aikaa keskusteluille ja kysymyksille.
 
Yhteistyössä: Helsingin Klubitalo

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.