Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Minun kokemukseni - Päihdeongelmasta loppuelämän rangaistus?

Kaikille, jotka etsivät kokemustietoa vaikeista aiheista

21.10.2019, klo 14:00 - 21.10.2019, klo 15:30

TURKU
Missä
Turun pääkirjasto, Studio-Sali, Linnankatu 2
Osallistujia enintään
80
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Miksi kaikki on kuin vuoristorataa? Vaikea huolehtia asioista, edes omasta hyvinvoinnista. Varmaan kellään muulla ei ole elämä näin hankalaa. Päivät kietoutuvat pelaamisen, päihteiden tai pakkotoimintojen ympärille. Ahdistaa. Pelottaa. Masennus valtaa mieltä ja talousasiatkin ovat ihan sotkussa. Voiko näistä edes puhua kenellekään? Ymmärtääkö kukaan, miltä tuntuu, kun käsitys todellisuudesta hämärtyy tai pakko-oireet hallitsevat elämää?
 
Monia ihmisiä mietityttävät samanlaiset asiat. Kun asiat mietityttävät, kannattaa mieluummin tulla kuulemaan toisten, samaa kokeneiden tarinoita, kyselemään ja keskustelemaan kuin pohtia yksin. Moniin asioihin löytyy ratkaisu!
 
Minun kokemukseni – tarjoaa kerran kuussa aiheita, jotka askarruttavat monia ja joista puhujillamme on omakohtaista kokemusta. He todella tietävät, mistä puhuvat ja ymmärtävät toisia samaa kokevia.

Päihdeongelmasta loppuelämän rangaistus?
 
Kohtaisitko sinä minut vai päihdeongelmani? Kuinka koetut päihdeongelmat vaikuttavat elämään vielä pitkään raitistumisen jälkeenkin?

Kokemusasiantuntija Veli-MattiAjankohta: 21.10.
Kellonaika: 14:00 - 15:30

Kenelle: Tietoiskut on suunnattu kaikille tiedonjanoisille, mutta ennen kaikkea mielenterveyden ongelmia itse kokeville ja heidän kanssaan työskenteleville.
 
Ilmoittautuminen: Ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Riittää kun tulet vaan.
Mukaan mahtuu:  80
 
Yhteistyössä: Turun mielenterveysyhdistys ITU ry ja Turun kaupunginkirjaston erityispalvelut

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.