Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Rahapelaaminen pähkinänkuoressa

Tietoja ja apukeinoja rahapelaamiseen -koulutus jäsenyhdistyskentälle

9.12.2020, klo 10:00 - 9.12.2020, klo 12:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
24.11.2020, klo 09:00 - 7.12.2020, klo 16:00
Osallistujia enintään
40
Lisätietoja antaa
Jenni Rihti 040 8200 597, jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Oletko törmännyt työssäsi tai ohjaamissasi ryhmissä rahapelaamisen haittoihin? Onko aihe tuttu, mutta et tiedä, kuinka ottaa sitä puheeksi?

Koulutus on tarkoitettu kaikille työssään rahapelihaittoja kohtaaville työntekijöille, järjestöissä työskenteleville, vapaaehtoisille sekä kaikille, joita kiinnostaa oman osaamisensa kehittäminen. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osaat ottaa rahapelaamisen puheeksi ja kykenet tunnistamaan riski – sekä haittoja aiheuttavan pelaamisen.
Koulutuksen jälkeen osaat myös ohjata rahapelaamisen lopettamiseen apua tarvitsevan henkilön avun piiriin. Koulutuksessa saat paljon asiantuntevaa tietoa rahapelaamisesta, sekä koulutuksen aikana on mahdollista kysyä kysymyksiä.
 
 
Aika: 7.12. kello 10:00 - 12:00
 
Kouluttajat: EHYT ry:n asiantuntijat Eija Pietilä ja Teresa Tenkanen. Mukana koulutuksessa on myös kokemusasiantuntija kertomassa oman tarinansa sekä paikalla on myös Mielenterveyden keskusliiton yhdistyskoordinaattori Jenni Rihti.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu kaikille työssään rahapelihaittoja kohtaaville työntekijöille, järjestöissä työskenteleville, vapaaehtoisille sekä kaikille, joita kiinnostaa oman osaamisensa kehittäminen.

Ilmoittautudu: 7.12.2020 klo 16 mennessä.
Miten mukaan: Koulutus järjestetään Teams -alustalla. Ilmoittautumisajankohdan päätyttyä saat sähköpostiisi Teams-linkin, jonka kautta pääset osallistumaan koulutukseen. Jos ilmoittautuminen, Teams-yhteys tai koulutussisältö herättää kysymyksiä, niin ota välittömästi yhteyttä Jenniin.

Yhteistyössä: Rahapelikoulutuksen järjestää Mielenterveyden keskusliitto yhteistyössä EHYT ry:n kanssa. Tämä koulutus on uusinta syksyltä!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.