Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Luonnosta hyvää mieltä - ryhmä puhelimessa

Ryhmä on tarkoitettu mielenterveyden ongelmia kokeville ihmisille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella, esim. kuntoutustuella, eläkkeellä tai työttömänä mielenterveydellisistä syistä.

8.12.2020, klo 11:00 - 15.12.2020, klo 12:00

Missä
Puhelimessa
Ilmoittautumisaika
2.12.2020, klo 09:00 - 7.12.2020, klo 16:00
Osallistujia enintään
4
Lisätietoja antaa
Pirjo Metsäranta 040 562 4773
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaipaatko vertaisryhmän tukea ja rupatteluhetkeä kotisohvalla? Ehkä pientä rohkaisua lähteä liikkeelle? Kannustusta lähteä ihailemaan luontoa omalle pihalle, lähipuistoon, metsään tai rantaan? Palautella mieleen luonnon tuomaa rauhoittumista ja hyvää oloa yhteisesti? Tutustua samalla uusiin ihmisiin?
 
Mielenterveyden keskusliitto järjestää neljä kertaa kokoontuvan ryhmän, johon voi osallistua kotoa käsin joko kännykällä tai lankapuhelimella. Ryhmään osallistuu neljä ihmistä eri puolilta Suomea, vertaisohjaaja sekä kuntoutussuunnittelija. Ryhmä pysyy joka kerralla samana eli samalla tutustumme toisiimme.
Rupatellaan yhdessä kuulumisia, keskustellaan luonnon merkityksestä, hyvistä asioista elämässä, tehdään pieniä hyvinvointiharjoituksia sekä mahdollisuuksien mukaan piipahduksia omaan lähiluontoon.

Aika: 8. - 10.12 sekä 15.12. kello 11 - 12
 
Kenelle: Ryhmä on tarkoitettu mielenterveyden ongelmia kokeville ihmisille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella, esim. kuntoutustuella, eläkkeellä tai työttömänä mielenterveydellisistä syistä.
 
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Sinun täytyy osata vain vastata puhelimeen, tapaamiset järjestetään ryhmäpuheluina. Ohjaaja soittaa sinulle, kun tapaaminen alkaa.
Maksaako: Tapaamiset ovat ilmaisia, eivätkä näy puhelinlaskussasi.

Hae mukaan: 7.12. mennessä tekstiviestillä numeroon 040 5624 773 / Pirjo Metsäranta. Kerro nimesi, puhelinnumerosi ja halutessasi lyhyesti, miksi haluat mukaan kurssille.

Kurssille mahtuu: 4
Mahduinko mukaan: Ilmoitamme sinulle 7.12. mennessä.

Järjestämme useamman ryhmän, jos hakijoita tulee useita.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.