Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivon työpaja - Luonto ja liikunta

Kaikille kadoksissa olevia voimia ja toiveikkuutta etsiville ihmisille, jotka ovat eläkkeellä, kuntoutustuella tai muuten pois työelämästä mielenterveydellisten syiden vuoksi

15.4.2021, klo 13:00 - 27.5.2021, klo 14:30

Hae
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
7.1.2021, klo 09:00 - 30.3.2021, klo 10:00
Osallistujia enintään
10
Lisätietoja antaa
Terhi Kimmelma-Paajanen 040 572 9119 tai terhi.kimmelma-paajanen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Luonto heräilee talven jäljiltä. Metsä kylpee valossa. Kevään tuoksuja. Koivujen vihreät silmut, pieninä aurinkoina loistavat leskenlehdet ja valkovuokot puskevat maasta. Lintujen moniääninen konsertti kaikuu puiden oksilta. Pienten purojen solina. Ehkä jo kimalaistenkin surinaa ja muurahaisten kiireistä hyörinää.

Kokoonnutaan porukalla verkkoon pohtimaan mitä luonto meille merkitsee ja mitä tykkäät tarkkailla luonnossa. Vaikuttaako metsässä liikkuminen oloosi? Entä voisikohan luonto ja siellä liikkuminen tukea myös toipumistasi?

Suunnitellaan kullekin oma luontoretki joka viikolla. Jutellaan luonnossa samoilusta, toivosta, toiveikkuudesta, valon pilkahduksista, vahvuuksistamme, meille voimia tuovista asioista ja tulevaisuudesta.
Välillä pieniä taukoja.
 
VERKKOKURSSI

Kurssipäivät: 15.4. / 22.4. / 29.4. ja 27.5.2021
Kellonajat: 13:00 - 14.30

Muoto: Tapaamiset tapahtuvat verkossa, Teams alustalla
Ohjaajat: Terhi Kimmelma-Paajanen ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kaikille kadoksissa olevia voimia ja toiveikkuutta etsiville ihmisille, jotka ovat eläkkeellä, kuntoutustuella tai muuten pois työelämästä mielenterveydellisten syiden vuoksi

Mukaan mahtuu: 10
Hae mukaan: 29.3. kello 10 mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 30.3.

Yhteistyössä: Eskot ry - Nurmijärven Klubitalo

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.