Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä minulle kuuluu? - Luonto ja liikunta, miehille

Mitä kuuluu? Haluaisitko tutustua lisää omaan itseesi? Toivotko jotain uutta päiviisi? Entäpä tutustumista toisiin ihmisiin ja juttuseuraa? Kaipaatko toivon kipinöitä tulevaan? Uskallusta unelmoida jälleen?

16.8.2021, klo 15:00 - 20.8.2021, klo 12:00

Hae
KALAJOKI
Missä
Santa's Resort & Spa Hotel Sani, Jukupolku 5
Ilmoittautumisaika
7.1.2021, klo 09:00 - 23.7.2021, klo 16:00
Osallistujia enintään
16
Lisätietoja antaa
Henri Savolainen 046 851 4583, henri.savolainen@mtkl.fi tai Isko Kantoluoto 050 306 8379, isko.kantoluoto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mitä kuuluu? Haluaisitko tutustua lisää omaan itseesi? Toivotko jotain uutta päiviisi?  Entäpä tutustumista toisiin ihmisiin ja juttuseuraa? Kaipaatko toivon kipinöitä tulevaan? Uskallusta unelmoida jälleen?

Etsitään yhdessä vahvuuksiasi, toiveitasi, tarpeitasi ja tavoitteitasi. Mietitään, miten voisit pilkkoa tavoitteita pienemmiksi, itselle sopiviksi askeliksi. Mistä unelmoit? Sen tiedät vain sinä itse. Omien tunteiden, tarpeiden, unelmien ja vahvuuksien tunnistaminen auttaa jäsentämään elämääsi ja tukee toipumistasi.
 
Tärkeitä ovat myös ihmissuhteet. Jokainen meistä kaipaa seuraa ja mahdollisuutta vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia toisten kanssa. Olla osa porukkaa. Tällä kurssilla tapaat ihmisiä, jotka ymmärtävät, mistä puhut, miltä sairastuminen tuntuu ja millaisia vaiheita on toipumisessa.
 
Mieltä ei voi erottaa kehosta, eikä kehoa mielestä. Kurssilla aktivoidaankin molempia puolia: Liikutaan, pelaillaan, keskustellaan, oleillaan, etsitään, oivalletaan ja opitaan yhdessä. Osa kursseista on luontoliikunta- ja osa kulttuuripainotteisia.


LUONTO JA LIIKUNTA, miehille

Kurssipäivät: 16. - 20.8.2021
Kellonajat: Kurssi alkaa klo 15:00 ja päättyy klo 12:00

Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon
Kenelle: Mielenterveyden ongelmia kokeville, jotka ovat työelämän ulkopuolella, esim. kuntoutustuella, eläkkeellä tai pitkäaikaistyöttömänä mielenterveydellisistä syistä ja jotka hakevat uusia kokemuksia, vaihtelua ja ajatusten vaihtoa samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa

Ohjaajat: Henri Savolainenne ja Isko Kantoluoto, Mielenterveyden keskusliitto sekä vertaisohjaaja

Mukaan mahtuu: 16
Hae mukaan: 23.7.2021 mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle viimeistään 27.7.2021

Mitä maksaa: Matkakuluista vastaa kukin osallistuja itse, mutta matkakuluihin voit hakea jälkikäteen Kelalta korvausta. Omavastuu on 25€ /suunta. Matkakorvaushakemusta varten tarvitset lääkärin vapaamuotoisen suosituksen kurssin tarpeesta.


Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Henri Savolainen
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.