Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Korttipaja: Tervehdys ystävälle – askartelua paperista PAJA ON TÄYNNÄ

Kaikille askartelusta ja ”ite-tehdystä” kiinnostuneille, jotka kaipaavat merkityksellistä tekemistä, keskittymistä ja toimintaa vapaa-ajalle

9.2.2021, klo 13:30 - 9.2.2021, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkko
Ilmoittautumisaika
20.1.2021, klo 09:00 - 1.2.2021, klo 10:00
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi tai Wille Härkönen 050 538 4333, wille.harkonen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

PAJA ON TÄYNNÄ

Kaipaatko käsillä tekemistä ja mielelle virkistystä? Piirrä, leikkaa, askartele paperista tai pahvista - tule mukaan askartelemaan kortteja.

Materiaaleiksi käyvät kaikenlaiset paperit, vanhat kirjojen sivut, nuottipaperit, mainosesitteet, aikakauslehdet, tulostuspaperi tms. kartonki ja pahvi. Ota omat askartelutarvikkeet esille valmiiksi. Papereiden ja korttipohjien lisäksi tarvitset: liimapuikon, sakset, mustan tussikynän ja muita kyniä.

Saat kivoja vinkkejä ja helppoja ohjeita korttiaskarteluun. Samalla tapaat verkossa myös muita käsitöistä ja askartelusta kiinnostuneita.

 
Kurssipäivä: 9.2.2021
Kellonaika: 13:30 - 15:00

Ohjaajat: Nina Tuittu ja Wille Härkönen, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kurssi on tarkoitettu kaikille askartelusta ja ”ite-tehdystä” kiinnostuneille, jotka kaipaavat merkityksellistä tekemistä, keskittymistä ja toimintaa vapaa-ajalle. Voit tulla mukaan tekemään itse tai vain seuraamaan ja vaihtamaan ajatuksia käsillä tekemisestä.

Ilmoittaudu mukaan: 1.2. kello 10 mennessä
Huom! Kurssi järjestetään Teams-alustalla. Lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse viimeistään koulutuspäivän aamuna.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.