Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivo ammattilaisen työvälineenä: Toipumisorientaatio ja toivo

Toivon taitojen lähteellä. Miten tukea kykyä löytää toiveikkuutta haasteellisissakin olosuhteissa?

22.4.2020, klo 13:00 - 22.4.2020, klo 15:00

Ilmoittaudu
VERKOSSA
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
1.4.2020, klo 09:00 - 22.4.2020, klo 10:00
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Jyrki Rinta-Jouppi 046 850 7587, jyrki.rinta-jouppi@mtkl.fi tai Merja Matilainen 040 450 8256, merja.matilainen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Toivon taitojen lähteellä. Miten tukea kykyä löytää toiveikkuutta haasteellisissakin olosuhteissa?
 
Koulutus järjestetään 22.4. -27.5. keskiviikkoisin klo 13-15, Zoom-alustalla. Jokainen kerta on oma erillinen kertansa, johon ilmoittaudutaan erikseen. Mukaan voit tulla joko kerran, kaksi tai useammin.
 

TOIPUMISORIENTAATIO JA TOIVO

Ei oireita vastaan vaan elämän puolesta. Miten säilyttää toivo myös haasteellisissa tilanteissa, uhkakuvien ja rajoitustenkin keskellä? Mikä on toivon merkitys toipumisessa? Miten voit vahvistaa omaa toivoasi ja tukea toisia toivon löytämisessä?  Tutkittua tietoa toivosta sekä toimintaamme osallistuneiden kokemuksia siitä, mikä on tuonut heille toivoa.

Kenelle: Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystään toipumislähtöisestä ajattelusta.

Kouluttajat: Jyrki Rinta-Jouppi, Merja Matilainen, Päivi Rissanen, Teija Eskola Mielenterveyden keskusliitosta sekä kokemusasiantuntijat.
 
Miten mukaan: Koulutukset järjestetään Zoom-alustalla.  Kukin kerta on oma erillinen kokonaisuutensa, johon ilmoittaudutaan ennakkoon.

Ilmoittautdu mukaan: viimeistään webinaaripäivänä klo 10 mennessä.

HUOM!
Kun olet ilmoittautunut, saat koulutuspäivänä pian klo 10 jälkeen linkin, jolla pääset mukaan ja tarkemmat osallistumisohjeet.
 

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.