Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Vertaiset verkossa - Mitä meille kahdelle kuuluu?

Jäsenyhdistysten vertaisille ja aktiiveille

4.6.2020, klo 14:00 - 4.6.2020, klo 15:15

Ilmoittaudu
VERKOSSA
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
1.4.2020, klo 09:00 - 4.6.2020, klo 10:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Riitta Hämäläinen, riitta.hamalainen@mtkl.fi tai Isko Kantoluoto, isko.kantoluoto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mielenterveyden keskusliitto järjestää uudenlaista toimintaa jäsenyhdistysten vertaisille ja aktiiveille kaksi kertaa viikossa. Ideoimme yhdessä vertaistuen mahdollisuuksia verkossa ja tuemme samalla toinen toistemme jaksamista. Kullakin kerralla on mukana Mielenterveyden keskusliiton kouluttaja alustamassa päivän aihetta.


To 4.6. klo 14:00 – 15:15

MITÄ MEILLE KAHDELLE KUULUU?

Toisen psyykkinen sairastaminen saattaa koetella jaksamista. Silloin onkin hyvä pysähtyä miettimään, minkä varassa jaksamme, mistä saamme voimaa. Miltä elämämme näyttää? Kuinka yhteiset haaveet ja unelmat elämän suuntana? Parisuhteessa voi lisätä taitoja kohdata ja käsitellä erilaisia arkielämän asioita ja vahvistaa parisuhdetta vielä vähän lisää.

Ohjaajina: Sanna ja Isko

Kenelle: Mielenterveysyhdistysten aktiiveille ja vertaisille
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Tarvitset toimivan nettiyhteyden, laitteen, jolla nettiin pääset sekä sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin vertaisiltapäivään liittymiseen aina kyseisen päivän aamuna.

Vertaiset verkossa – tapaamiset järjestetään Teamis-alustalla eli näet myös ohjaajan videoyhteyden kautta ja pääset ääniyhteyden kanssa juttelemaan muiden kanssa.
 
Ilmoittaudu mukaan: 4.6. kello 10:00 mennessä

Lisätietoja: isko.kantoluoto@mtkl.fi  ja riitta.hamalainen@mtkl.fi
 

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.