Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä minulle kuuluu? - luonto ja liikunta

Haluaisitko tutustua lisää omaan itseesi? Toivotko jotain uutta päiviisi? Kaipaatko toivon kipinöitä tulevaan? Uskallusta unelmoida jälleen?

24.8.2020, klo 15:30 - 28.8.2020, klo 12:00

Hae
PORI
Missä
Virkistyshotelli Yyteri, Sipintie 1
Ilmoittautumisaika
6.4.2020, klo 09:00 - 18.6.2020, klo 16:00
Osallistujia enintään
10
Lisätietoja antaa
Pirjo Metsäranta 040 562 4773, pirjo.metsaranta@mtkl.fi tai Terhi Kimmelma-Paajanen 040 572 9119, terhi.kimmelma-paajanen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mitä kuuluu? Haluaisitko tutustua lisää omaan itseesi? Toivotko jotain uutta päiviisi?  Entäpä tutustumista toisiin ihmisiin ja juttuseuraa? Kaipaatko toivon kipinöitä tulevaan? Uskallusta unelmoida jälleen?

Etsitään yhdessä vahvuuksiasi, toiveitasi, tarpeitasi ja tavoitteitasi. Mietitään, miten voisit pilkkoa tavoitteita pienemmiksi, itselle sopiviksi askeliksi.
Mistä unelmoit? Sen tiedät vai sinä itse. Omien tunteiden, tarpeiden, unelmien ja vahvuuksien tunnistaminen auttaa jäsentämään elämääsi ja tukee toipumistasi.

Tärkeitä ovat myös ihmissuhteet. Jokainen meistä kaipaa seuraa ja mahdollisuutta vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia toisten kanssa. Olla osa porukkaa.
Tällä kurssilla tapaat ihmisiä, jotka ymmärtävät, mistä puhut, miltä sairastuminen tuntuu ja millaisia vaiheita on toipumisessa.

Mieltä ei voi erottaa kehosta, eikä kehoa mielestä. Kurssilla aktivoidaankin molempia puolia: Liikutan, pelaillaan, keskustellaan, oleillaan, etsitään, oivalletaan ja opitaan yhdessä.
Osa kursseista on luontoliikunta- ja osa kulttuuripainotteisia.

Luontoliikuntapainotteinen kurssi

Kurssipäivät: 24. -28.8.2020
Kellonajat: 24.8. aloitamme kello 15:30 ja 28.86. lopetamme kello 12:00

Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon
Ohjaajat: Pirjo Metsäranta ja Terhi Kimmelma-Paajanen, Mielenterveyden keskusliitto sekä vertaisohjaaja

Kenelle: Mielenterveyden ongelmia kokeville ihmisille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella, esim. kuntoutustuella, eläkkeellä tai pitkäaikaistyöttömänä mielenterveydellisistä syistä ja jotka kaipaavat uutta tekemistä ja uusia ajatuksia päiviinsä

Mukaan mahtuu: 10
Hae mukaan: 18.6. mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle viimeistään 30.6.

Matkakulut: Matkakuluista vastaa kukin osallistuja itse, mutta matkakuluihin voi hakea jälkikäteen Kelalta korvausta. Omavastuu on 25€ /suunta.  Matkakorvaushakemusta varten tarvitset lääkärin vapaamuotoisen suosituksen kurssin tarpeesta.

LUE TÄSTÄ VARAUTUMINEN MAHDOLLISIIN PANDEMIARAJOITUKSIIN

Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Terhi Kimmelma-Paajanen
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.