Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Kello viiden tee

Viiden teen -puhelinhetket on tarkoitettu mielenterveyden ongelmia kokeville ihmisille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella

18.6.2020, klo 17:00 - 18.6.2020, klo 18:00

VERKOSSA
Missä
PUHELIMESSA
Osallistujia enintään
5
Lisätietoja antaa
Pirjo Metsäranta 040 562 4773
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Miten viikkosi on sujunut? Millaisia ilon pilkahduksia sinulla on ollut? Mikä on tuonut voimia, mikä vienyt niitä? Mitä mukavaa tekemistä keksisit tulevalle viikolle?
 
Mielenterveyden keskusliitto järjestää puhelinryhmiä, joihin voi osallistua kotoa käsin. Rupatellaan kerran viikossa yhteisellä etäteehetkellä, vaikka teet joutuukin valitettavasti kukin itse keittämään.
 
Etsimme yhdessä voimia jaksaa poikkeustilanteessa. Juttelemme arjen selviytymiskeinoista ja suunnitelmista ja teemme lempeitä tietoisuustaito- ja kiitollisuusharjoituksia.
 
Jokaisella kerralla mukana on Mielenterveyden keskusliiton kuntoutussuunnittelija.
 
Milloin:
To 18.6. klo 17:00 - 18:00
 
Kenelle: Tapaamiset on tarkoitettu mielenterveyden ongelmia kokeville ihmisille, jotka ovat olleet pitkään työelämän ulkopuolella, esim. kuntoutustuella, eläkkeellä tai työttömänä mielenterveydellisistä syistä.
 
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Tapaamiset järjestetään puhelimitse ryhmäpuheluina. Tarvitset vain puhelimen. Ohjaaja soittaa sinulle ennen tapaamisen alkua.
Voit itse päättää, mille kerroille haluat osallistua. Voit ilmoittautua mukaan yhdelle, kahdelle tai vaikka kaikille kerroille.
 
Maksaako: Tapaamiset ovat ilmaisia, eivätkä näy puhelinlaskussasi.

Hae mukaan: Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan keskiviikkoon kello 16 mennessä soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 040 562 4773 / Pirjo Metsäranta.
Pääsinkö mukaan: Ilmoitamme sinulle puhelimitse heti, kun olet soittanut tai lähettänyt tekstiviestin.
 
Kurssille mahtuu: 15
 
Lisätietoja: Pirjo Metsäranta, p. 040 562 4773, pirjo.metsaranta@mtkl.fi 

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.