Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Luovuutta keskelle viikkoa - Kuvin ja sanoin

Luovasta ilmaisusta kiinnostuneille ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisistä syistä, ja jotka kaipaavat päiviinsä jotain uutta.

23.8.2021, klo 13:00 - 27.9.2021, klo 16:15

Hae
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
28.6.2021, klo 09:00 - 13.8.2021, klo 12:00
Osallistujia enintään
15
Lisätietoja antaa
Wille Härkönen 050 538 4333, wille.harkonen@mtkl.fi tai Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Valtaako epämääräinen olo kehon ja mielen? Mielessä aina samat ajatukset? Miten rauhoittaa oloa ja saada tauko tunteista? Tai kaipaatko piristystä päiviisi? Anna luovuudelle tilaa arjessasi – kuvin ja sanoin. Tule mukaan herättelemään luovuutta: piirtämällä, maalaamalla, valokuvaamalla sekä kirjoittamalla.
 
Kurssilla opettelemme erilaisia luovia ilmaisukeinoja, joilla vahvistamme mielemme hyvinvointia ja lisäämme voimiamme. Ehkäpä huomaamme myös taiteen rauhoittavan vaikutuksen ja löydämme uusia tapoja tuoda arkeen iloa ja syvyyttä.
 
Herättelemme yhdessä luovuutta ja lisäksi varaamme aikaa omalle harjoittelulle. Älä jätä osallistumatta sen takia, ettei kotoa löydy luonnoskirjaa tai akvarellivärejä, saat meiltä tarvittavat materiaalit etukäteen. Aiempaa kokemusta luovista menetelmistä ei tarvita, innokkuus kokeilla riittää.

Paikka: Teams
Kurssipäivät: maanantaisin 23.8. / 30.8. / 6.9. / 13.9. / 20.9. / 27.9.
Kellonajat: 13:00 - 16:15

Ohjaajat: Wille Härkönen ja Ninan Tuittu, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Luovasta ilmaisusta kiinnostuneille ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisistä syistä, ja jotka kaipaavat päiviinsä jotain uutta.
 
Mukaan mahtuu: 15
Hae mukaan: 13.8. kello 12 mennessä
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 16.8.

Huom! Lähetämme osallistujille postitse kurssimateriaalit ennen aloituskertaa.

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.