Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Myötätuntotuokioita: Pysähdy hetkeksi – tauko ajatusten myllerryksestä

Mielenterveysongelmia kokeville ihmisille, jotka haluaisivat oppia suhtautumaan itseensä myönteisemmin ja toivoisivat löytävänsä keinot tukkia oman sisäisen kriitikkonsa suun

17.8.2021, klo 14:00 - 17.8.2021, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
28.6.2021, klo 09:00 - 16.8.2021, klo 10:00
Osallistujia enintään
100
Lisätietoja antaa
Terhi Kimmelma-Paajanen 040 572 9119, terhi.kimmelma-paajanen@mtkl.fi tai Päivi Tonteri 050 308 8980, paivi.tonteri@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Pyöriikö mielessä, mikä kaikki meni pieleen? Kyllä olisi pitänyt tajuta, olisi pitänyt tehdä toisin. Yrittää enemmän. Ei taaskaan onnistunut. Miksi juuri minulle käy näin?
 
Nyt STOP! Kukaan ei ole täydellinen. Kaikki mogailevat välillä. Kaikilla on lupa tehdä virheitä ja yrittää uudelleen. Kaikilla on lupa sanoa ei. Eikä aina tarvitse tehdä kaikkea sataprosenttisesti.
 
Myötätuntoinen suhtautuminen omaa itseä kohtaan on tärkeä taito. Itsemyötätunto ei tarkoita itsesäälissä piehtarointia, eikä omaa napaa tuijottavaa itsekkyyttä. Vaan ystävällisyyttä itselle. Sitä, että kannustat itseäsi syyttelyn sijaan ja olet ennemmin itsesi hyvä ystävä kuin kriitikko.
 
Itsemyötätunto ei ole aina ihan helppo laji, mutta sitä voi harjoitella. Ystävällinen suhtautuminen itseesi lisää hyvinvointiasi, auttaa katkaisemaan ankeita ajatuksia ja hyväksymään hiljalleen vaikeita kokemuksia ja tunteita.
Myötätuntotuokioissa tutustutaan helppoihin keinoihin, joita voit ottaa käyttöösi vaikka heti.
 
Kukin kerta on oma erillinen kokonaisuutensa, ja voit osallistua yhdelle kerralle, kahdelle tai vaikka kaikille.

Paikka: Teams
Ajankohta: 17.8.2021
Kellonaika: 14:00 - 15:00

Ohjaajat: Terhi Kimmelma-Paajanen ja Päivi Tonteri, Mielenterveyden keskusliitto sekä vertaisohjaaj
Kenelle: Mielenterveysongelmia kokeville ihmisille, jotka haluaisivat oppia suhtautumaan itseensä myönteisemmin ja toivoisivat löytävänsä keinot tukkia oman sisäisen kriitikkonsa suun

Mukaan mahtuu: 100
Ilmoittaudu mukaan: 16.8. klo 10 mennessä.
Lähetämme sinulle sähköpostitse osallistumislinkin tapahtumapäivän aamuna.

TEEMAT

17.08. Pysähdy hetkeksi – tauko ajatusten myllerryksestä 
24.08. Arjen tekoja sinulle itsellesi
31.08. Jämäkästi ei – rajat ovat rakkautta

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.