Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä minulle kuuluu? +65 v

Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

22.11.2021, klo 15:30 - 26.11.2021, klo 12:00

Hae
SAVONLINNA
Missä
Spahotel Casino, Kylpylaitoksentie 7
Ilmoittautumisaika
5.8.2021, klo 09:00 - 29.10.2021, klo 23:59
Osallistujia enintään
10
Lisätietoja antaa
Isko Kantoluoto 050 306 8379, isko.kantoluoto@mtkl.fi tai Merja Smahl 046 851 2284, merja.smahl@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään, mitä sinulle kuuluu? Siis todella. Elätkö elämää, joka ei enää tunnukaan omalta? Tai kavensiko sairastuminen elämää huomaamatta? Tuntuuko, että nyt olisi aikaa ja voimia kokeilla pientä muutosta elämässä?
 
Vähitellen tuntuu siltä, että uskaltaisi jo katsella mennyttä ja tarkastella tätä hetkeä. Pieni sysäys olisi juuri nyt paikallaan: En halua antaa periksi sairaudelle, vaan voin itse tehdä omalle tilanteelleni jotain! Alkuun on kuitenkin vaikea päästä.  
 
Otetaan yhdessä ensimmäisiä askelia kohti enemmän omalta tuntuvaa elämää: pilkotaan tavoitteita pieniksi asioiksi, herätellään unelmia, laitetaan vahvuudet käyttöön. Vain sinä tiedät suunnan, mutta anna ryhmän auttaa sinut alkuun!
 
Kurssilla paitsi pohditaan omaa elämää ja sen eri osa-alueita ihmissuhteista arvoihin, myös puuhataan yhdessä: kävelyjä, kehon kuuntelemista, yhteisiä retkiä. Ei todellakaan kurssimaista pönötystä ja luentoa, vaan rentoa yhdessäoloa ja kokemusten jakamista pienessä ryhmässä.


Kurssipäivät: 22. - 26.11.2021
Kellonajat: 22.11. kurssi alkaa klo 15.30 ja päättyy 26.11. klo 12
Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon 
 
Ohjaajat: Isko kantoluoto, Merja Smahl ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

Mukaan mahtuu: 10
Hae mukaan: 29.10. mennessä 
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 3.11.

Matkakulut: Matkakuluista vastaa kukin osallistuja itse, mutta matkakuluihin voit hakea jälkikäteen Kelalta korvausta. Omavastuu on 25€ /suunta. Matkakorvaushakemusta varten tarvitset lääkärin vapaamuotoisen suosituksen kurssin tarpeesta.


Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Kurssit
Malmin kauppatie 26, 4. krs
00700 Helsinki

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.