Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Minä - oman elämäni sankari, luontopainotteinen

Mielenterveysongelmia kokeville ja rohkeasti tulevaisuuteen katsoville ihmisille, jotka haluavat nähdä aiemmat elämänkokemukset voimavaroina ja jotka ovat aikaisemmin osallistuneet Mitä minulle kuuluu? –kurssille tai Suuret unelmat, pienet askeleet –kurssille.

23.11.2020, klo 15:30 - 27.11.2020, klo 12:00

Hae
KALAJOKI
Missä
Santa's Resort & Spa Hotel Sani, Jukupolku 5
Ilmoittautumisaika
6.8.2020, klo 09:00 - 2.11.2020, klo 16:00
Osallistujia enintään
10
Lisätietoja antaa
Isko Kantoluoto 050 306 8379 tai isko.kantoluoto@mtkl.fi tai Pirjo Metsäranta 040 562 4773, pirjo.metsaranta@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mitä jos ottaisit vähän aikaa oman itsesi syvempään kohtaamiseen? Aikaa ajattelulle ja keskusteluille, tunteiden tarkastelulle, voimien vahvistamiselle ja sinun omalle hyvinvoinnillesi hyväksyvässä ilmapiirissä?
 
Kurssilla pohdimme, miten pitää parempaa huolta itsestään ja omasta jaksamisestaan. Jaetaan kokemuksia hyvän arjen rakennuspalikoista ja keskustellaan voimaannuttavista sosiaalisista suhteista.
 
Katsellaan yhdessä myös tulevaisuuteen. Uskaltaisitko heittäytyä uusiin haasteisiin?  Miten kääntää elämänkokemukset vahvuuksiksi ja voimavaroiksi? Miten tunnistaa oman elämäntarinan erilaiset vaiheet ja niiden merkitykset? Miten lähteä rakentamaan siltaa nykyhetkestä tulevaisuuteen?
 
Kurssi tarjoaa mahdollisuuksia kohdata toisia ihmisiä ja hankkia uusia kokemuksia yhteisen, toiminnallisen tekemisen kautta.

Kurssipäivät: 23. - 27.11.2020
Kellonajat: kurssi alkaa ma klo 15:30 ja päättyy pe klo 12:00
Muoto: kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon

Kenelle: Mielenterveysongelmia kokeville ja rohkeasti tulevaisuuteen katsoville ihmisille, jotka haluavat nähdä aiemmat elämänkokemukset voimavaroina ja jotka ovat aikaisemmin osallistuneet Mitä minulle kuuluu? –kurssille tai Suuret unelmat, pienet askeleet –kurssille.
Ohjajat: Isko kantoluoto ja Pirjo Metsäranta, Mielenterveyden keskusliitto sekä vertaisohjaja

Matkakulut: Matkakuluista vastaa kukin osallistuja itse, mutta matkakuluihin voit hakea jälkikäteen Kelalta korvausta. Omavastuu on 25€/suunta. Matkakorvaushakemusta varten tarvitset lääkärin vapaamuotoisen suosituksen kurssin tarpeesta.

Mukaan mahtuu: 10
Hae mukaan: 2.11. mennessä 
Mahduinko mukaan: kerromme sinulle viimeistään 6.11.


LUE TÄSTÄ VARAUTUMINEN MAHDOLLISIIN PANDEMIARAJOITUKSIIN

Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Isko Kantoluoto
Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.