Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Muutoksen sietämätön vaikeus

Muutosta toivoville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai jotka eivät ole vielä työelämään tai opintoihin koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

25.10.2021, klo 13:00 - 22.11.2021, klo 15:00

Hae
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
5.8.2021, klo 09:00 - 8.10.2021, klo 23:59
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Jyrki Rinta-Jouppi 046 850 7587, jyrki.rinta-jouppi@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaipaatko elämään jotain uutta? Tai haluaisitko saattaa kesken jääneen asian loppuun? Ehkä saada aikaiseksi enemmän? Tavata useammin ystäviä? Aloittaa opiskelun? Tai vähän liikkumisen täyteisempiä päiviä? Entä jos lukisi kesken jääneen kirjan loppuun?

Tyssäävätkö hyvät suunnitelmasi siihen, että muutos tuntuu liian suurelta urakalta? Tai että jaksat vähän aikaa ja sitten valahdat taas vanhaan? Kaipaatko pientä tuuppausta eteenpäin?
 
Verkkoryhmässä opettelemme pilkkomaan asioita pieniksi konkreettisiksi askeleiksi, harjoittelemme onnistumista ja muistutamme itseämme taidoistamme.

Saat eniten ryhmästä irti, jos mielessäsi on asia, jota haluat lähteä tavoittelemaan. Asia voi olla pieni tai suuri – tärkeintä on, että jaksat tavoitella sitä. Ja että se on sinulle tärkeä.

Paikka: Teams
Ajankohta: maanantaisin 25.10. / 1.11. / 8.11. / 15.11. / 22.11.
Kellonajat: 13:00 - 15:00

Ohjaaja: Jyrki Rinta-Jouppi, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Muutosta toivoville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai jotka eivät ole vielä työelämään tai opintoihin koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Tapaamiset järjestetään Teamsissä. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja laitteen, jolla pääset nettiin sekä sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse osallistumislinkin.

Mukaan mahtuu: 20
Hae mukaan: 8.10. mennessä
Mahduinko mukaan: kerromme 15.10.

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.