Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Viikonloppu läheisille: Hyvinvointia kulttuurin keinoin

Pohjois-Suomen ja Lapin alueella asuville ihmisille, joiden arjessa läheisen mielenterveysongelmat ovat ajankohtaisia ja jotka toivovat tukea ja tunteiden purkua.

8.10.2021, klo 17:00 - 10.10.2021, klo 14:00

Hae
OULU
Missä
Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4
Ilmoittautumisaika
5.8.2021, klo 09:00 - 21.9.2021, klo 16:00
Osallistujia enintään
16
Lisätietoja antaa
Sanna Hyry 040 827 2665, sanna.hyry@mtkl.fi tai Tarja Tikkanen 040 450 86306, tarja.tikkanen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tuntuuko siltä, että sinä itse, hyvinvointisi ja tarpeesi ovat unohtuneet kokonaan, kun huoli ja huolehtiminen läheisestä täyttää arjen? Onko jaksamisesi koetuksella? Kun perheenjäsen sairastuu, se vaikuttaa väistämättä myös läheisten arkeen. Uupuminen hiipii huomaamatta elämään. Entäpä jos viikonlopun verran keskittyisit itseesi ja omaan hyvinvointiisi?
 
Läheisten viikonloppu on tauko arjesta. Elämyksiä, iloa, kulttuurinautintoja, toisten kanssa asioiden jakamista kepein keinoin. Tutustumme taiteen ja kulttuurin hyvää tekevään voimaan ja mahdollisuuksiin käsitellä hankalia tunteita ja kokemuksia taiteen avulla.
 
Viikonloppu tarjoaa myös tilaisuuden puhua luottamuksella muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa vaikeistakin ajatuksista ja tunteista.
 
 
Kurssipäivät: 8.10 - 10.10.
Kellonajat: 8.10. aloitamme klo 17 ja 10.10. lopetamme klo 14
Muoto: Kurssilla yövytään

Ohjaajat: Sanna Hyry ja Tarja Tikkanen, Mielenterveyden keskusliitto, Piia Saraspää, Hyvän mielen talo ry sekä vertaisohjaaja
Kenelle: Pohjois-Suomen ja Lapin alueella asuville ihmisille, joiden arjessa läheisen mielenterveysongelmat ovat ajankohtaisia ja jotka toivovat tukea ja tunteiden purkua.

Mukaan mahtuu: 16
Hae mukaan: 16.9 mennessä
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 23.9.

Mitä maksaa: Ei mitään. Osallistuminen sisältää täysihoidon. Matkakustannuksista osallistujat vastaavat itse.
 
Yhteistyössä kanssamme: Mielenterveysyhdistys Hyvän mielen talo ry
 
Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Sanna Hyry
Kirkkokatu 23 B 1
90100 Oulu

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.