Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Runoa päin -kirjoituskurssi

Kaikille mielenterveysyhdistysten jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita luovasta kirjoittamisesta ja runoista. Kurssi sopii niin aloittelijoillekin kuin pitempäänkin kirjoittaneille.

14.9.2021, klo 13:00 - 28.9.2021, klo 16:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
5.8.2021, klo 09:00 - 9.9.2021, klo 16:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kiinnostaako runous? Haluatko etsiä ja vahvistaa omaa otetta runojen kirjoittamiseen, kokeilla nykyrunouden keinoja ja saada sysäyksiä itseilmaisuun? Runoa päin -kurssilla se onnistuu rennon lempeällä otteella.
 
Kurssilla teemme avaavia harjoituksia ja kokeilemme runouden eri muotoja ja lähtökohtia. 
Runoudesta on moneksi, se on kielen leikki- ja koekenttä, se on myös notkea tapa ilmaista itseä, etsiä hahmoa hankalillekin tunteille ja epämääräisille olotiloille. Runo voi liikkua niin musiikin kuin kuvan suuntaan, elää niin tekstinä kuin puheena. 
 
Tehtävät ovat sysäyksiä, joiden tarkoitus on vahvistaa omaa otetta kirjoittamiseen. Kurssilla tehdään lyhyitä harjoituksia, jotka sopivat niin aloittelijalle kuin pitempään kirjoittaneelle. Tekstien jakaminen on mahdollisuus, ei pakko. Kokeillen ja keskustellen kartoitamme runouden maastoa.

Kurssi sisältää välitehtäviä ja saat myös kirjallista palautetta opettajalta. 
 
Kurssin ohjaa runoilija ja kirjailija Anja Erämaja, joka usein löytää itsensä eri taiteenlajien välimaastoista.

 
Paikka: Teams
Ajankohta: 14.9. / 21.9. ja 28.9.
Kellonajat: 13:00 - 15:30
 
Ohjaaja: Kurssin ohjaa runoilija ja kirjailija Anja Erämaja, joka usein löytää itsensä eri taiteenlajien välimaastoista.
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita luovasta kirjoittamisesta ja runoista. Kurssi sopii niin aloittelijoillekin kuin pitempäänkin kirjoittaneille.

Mukaan mahtuu: 20
Ilmoittautuminen päättyy: 9.9. kello 16 tai heti kun paikat ovat täyttyneet
Lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse viimeistään kurssipäivän aamuna.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.