Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Vertaiset verkossa - Digitaitojen tutkailua

Jäsenyhdistysten vertaisille ja aktiiveille

3.9.2020, klo 14:00 - 3.9.2020, klo 15:15

Ilmoittaudu
VERKOSSA
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
6.8.2020, klo 09:00 - 2.9.2020, klo 10:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Riitta Hämäläinen, riitta.hamalainen@mtkl.fi tai Esko Pylsy 040 678 4282, esko.pylsy@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kiva oppia uutta kanssakäymisen muotoa, kuulla kuulumisia, nähdä vertaisia eri puolilta maata.
 
Kaipaisitko keinoja ja vinkkejä vertaistapaamisiin omassa yhdistyksessäsi? Uusien asioiden kokeilua ja tietoa erilaisista aiheista? Ja mahdollisuutta siinä samalla vaihtaa ajatuksia toisten, ihan eri puolilta maata olevien mielenterveysyhdistysten ihmisten kanssa?
 
Ideoimme yhdessä vertaistuen mahdollisuuksia verkossa ja tuemme samalla toinen toistemme jaksamista. Kukin kerta on oma erillinen kokonaisuutensa, ja voit osallistua yhdelle kerralle, kahdelle tai vaikka kaikille.
 
Mukana on aina Mielenterveyden keskusliiton kouluttaja alustamassa päivän aihetta ja yhteistä keskustelua.

To 3.9. klo 14:00 – 15:15                                      
Digitaitojen tutkailua

Mitä ne on ne kaikenlaiset Chromet ja Microsoft Edget? Mikä on selain ja miten sitä voi vaihtaa? Miten toimii Teams ja mitä sillä voi tehdä? Miten chateissä toimitaan ja miten niihin pääsee? Millaisia virtuaalisia tapaamisia voisin itse järjestää ja miten? Voisiko sovelluksia käyttää myös oppimiseen? Tutustutaan digiasioihiin osallistujien tarpeiden mukaan.

Ohjaajina: Riitta Hämäläinen ja Esko Pylsy
Kenelle: Mielenterveysyhdistysten vertaisille ja aktiiveille
 
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Tarvitset toimivan nettiyhteyden, laitteen jolla pääset nettiin sekä sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin vertaisiltapäivään liittymiseen aina kyseisen päivän aamuna.
 
Vertaiset verkossa – tapaamiset järjestetään Teams-alustalla eli näet toiset osallistujat ja ohjaajan videoyhteyden kautta ja pääset myös juttelemaan. Osallistuminen on myös mahdollista niin, että pitää oman videokameransa kiinni.

Mukaan mahtuu: 20
Ilmoittaudu mukaan: Viimeistään edellisenä päivänä klo 10:00 mennessä

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.