Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Vertaiset verkossa - Kirjanautintojen maailmassa

Jäsenyhdistysten vertaisille ja aktiiveille

17.9.2020, klo 14:00 - 17.9.2020, klo 15:15

Ilmoittaudu
VERKOSSA
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
6.8.2020, klo 09:00 - 16.9.2020, klo 10:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Wille Härkönen 050 538 4333, wille.harkonen@mtkl.fi tai Milla Ristolainen 040 450 6884, milla.ristolainen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kiva oppia uutta kanssakäymisen muotoa, kuulla kuulumisia, nähdä vertaisia eri puolilta maata.
 
Kaipaisitko keinoja ja vinkkejä vertaistapaamisiin omassa yhdistyksessäsi? Uusien asioiden kokeilua ja tietoa erilaisista aiheista? Ja mahdollisuutta siinä samalla vaihtaa ajatuksia toisten, ihan eri puolilta maata olevien mielenterveysyhdistysten ihmisten kanssa?
 
Ideoimme yhdessä vertaistuen mahdollisuuksia verkossa ja tuemme samalla toinen toistemme jaksamista. Kukin kerta on oma erillinen kokonaisuutensa, ja voit osallistua yhdelle kerralle, kahdelle tai vaikka kaikille.
 
Mukana on aina Mielenterveyden keskusliiton kouluttaja alustamassa päivän aihetta ja yhteistä keskustelua.

 
To 17.9. klo 14:00 – 15:15                                   
Kirjanautintojen maailmassa

Jutellaan kirjoista, kirjallisuudesta ja lukukokemuksista. Voit tuoda tapaamiseen mukaasi lempikirjasi tai -runosi. Luetaan toisillemme katkelmia itselle tärkeistä kirjoista tai ehkä kokonaisia runoja, joilla on ollut erityinen merkitys? Voit valita katkelman valmiiksi jo ennalta.
 
Keräämme myös lukuvinkkejä! Minkä kirjailijan teoksia tai yksittäistä kirjaa haluaisit suositella luettavaksi myös muille? Jätäthän suosituksesi lempikirjailijaasi tai johonkin löytämääsi yksittäiseen teokseen liittyen tänne: https://urly.fi/1Ifu
 
Voit jättää lukuvinkkisi, vaikket olisikaan tulossa ryhmään. Halutessasi saat meiltä tänne kertyneen, kokonaisen lukusuositusten listan sähköpostiisi email-osoitteen jättämällä. Linkki lukusuosituksianne varten on avoinna 16.9. asti. Lukemisiin!

Ohjaajina: Wille Härkönen ja Milla Ristolainen
Kenelle: Mielenterveysyhdistysten vertaisille ja aktiiveille
 
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Tarvitset toimivan nettiyhteyden, laitteen jolla pääset nettiin sekä sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin vertaisiltapäivään liittymiseen aina kyseisen päivän aamuna.
 
Vertaiset verkossa – tapaamiset järjestetään Teams-alustalla eli näet toiset osallistujat ja ohjaajan videoyhteyden kautta ja pääset myös juttelemaan. Osallistuminen on myös mahdollista niin, että pitää oman videokameransa kiinni.

Mukaan mahtuu: 20
Ilmoittaudu mukaan: Viimeistään 16.9. klo 10:00 mennessä

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.