Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Matkalla Minuksi -kirjoituskurssi

Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita luovasta ja intuitiivisesta kirjoittamisesta. Kurssi sopii niin aloittelijoillekin kuin pitempäänkin kirjoittaneille

1.12.2021, klo 13:00 - 16.12.2021, klo 16:00

Hae
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
31.10.2021, klo 09:00 - 29.11.2021, klo 15:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kuka sinä olet ja mihin olet matkalla? Millaista tarinaa itsestäsi kerrot? Verkkokurssissa lähestytään omaa elämäntarinaa myötätunnolla ja lempeydellä oman kodin rauhasta käsin. Intuitiivisia, luovuuteen kannustavia sekä kaunokirjallisia harjoituksia käyttäen tutkitaan elämäntarinan tärkeitä käännekohtia, henkilöitä ja tunnemuistoja. 
 
Kirjailija, sanataide-, tunnetaideohjaaja Laura Paloheimon Matkalla Minuksi -kirjoituskurssi ammentaa kirjoittajan elämänkaaren eri vaiheista ja tärkeistä käännekohdista luovan ja intuitiivisen kirjoittamisen keinoin.

Matkamme minuksi on koko elämän mittainen matka. Sillä ei ole merkitystä mistä olemme tulossa, kunhan ymmärrämme millaiseksi matkamme on meidät muovannut ja millaista tarinaa itsestämme kannamme, ja millaista totuutta itsestämme kerromme. On hyvä myös muistaa, että voimme aina kääntää uuden sivun, ja ryhtyä kirjoittamaan tarinaamme toisin.

Oman elämäntarinan vaiheisiin on turvallista tutustua kirjoittamalla. Kirjoittaminen luo ajatuksiin selkeyttä ja oman elämän käännekohtien tarinallistaminen voimaannuttaa ja puhdistaa. Kirjoitusharjoituksien avulla voit harjoitella mm. rajojen vetämistä sekä tunnemuistojen kohtaamista. Kirjoitusharjoitukset ohjaavat sinua kohti syvempää itseymmärrystä ja myötätunnon tunnetta

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kirjoittamisen harrastaja, oikeinkirjoitussäännötkin saa heittää romukoppaan.  

Henkilökohtaisuuden vuoksi, tekstejä ei lueta ääneen, niitä ei jaeta eikä kurssin ohjaaja anna niistä palautetta. Tekstit ovat sinua varten, tarkoitettu tukemaan sinun hyvinvointiasi ja itseymmärrystäsi.


Paikka: Teams
Ajankohta: 1.12. / 13.12. ja 16.12.
Kellonajat: 13:00 - 16:00
 
Ohjaaja: kirjailija, sana- ja tunnetaideohjaaja Laura Paloheimo
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita luovasta ja intuitiivisesta kirjoittamisesta. Kurssi sopii niin aloittelijoillekin kuin pitempäänkin kirjoittaneille.

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta

Mukaan mahtuu: 20
Hae mukaan: ma 29.11. klo 15 mennessä
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle viimeistään 30.11. oletko mahtunut mukaan
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.