Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Diabetes ja mieli

Kurssi sopii sinulle, jos koet mielenterveydenongelmia ja sinulla on diabetes sekä olet tällä hetkellä psyykkisistä syistä poissa työelämästä tai opinnoista

22.3.2022, klo 15:00 - 25.3.2022, klo 14:00

Hae
LAUKAA
Missä
Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85
Ilmoittautumisaika
11.11.2021, klo 09:00 - 7.1.2022, klo 23:59
Osallistujia enintään
16
Lisätietoja antaa
Marika Bruun 050 310 6610, marika.bruun@diabetes.fi tai Henri Savolainen 046 851 4583, henri.savolainen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään, mitä sinulle kuuluu? Siis todella. Elätkö elämää, joka ei enää tunnu omalta? Tai kavensiko sairastuminen elämää huomaamatta? Tuntuuko, että nyt olisi aikaa ja voimia kokeilla pientä muutosta elämässä?

Luonnossa kävely, ihmisten tapaaminen ja asioista jutteleminen parantavat hyvinvointia. Tähän kaikkeen on mahdollisuus Luonto, liikkuminen, diabetes ja mieli -kurssilla.

Luonnosta voimia ammentava kurssi on sinulle maksuton. Kurssiin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa ja täysihoito, matkakuluista vastaat itse.
Kurssi järjestetään Mielenterveyden keskusliiton ja Diabetesliiton yhteistyönä ja sitä vetävät vertaisohjaaja, kuntoutussuunnittelija ja diabeteshoitaja.


Kurssipäivät: 22. - 25.3.2022
Kellonajat: 22.3. aloitetaan klo 15.00 ja kurssi päättyy 25.3. klo 14
Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon

Ohjaajat: Henri Savolainen ja vertaisohjaaja Jari Haataja, Mielenterveyden keskusliitto, sekä Anneli Jylhä, Diabetesliitto 
Kenelle: Kurssi sopii sinulle, jos koet mielenterveydenongelmia ja sinulla on diabetes sekä olet tällä hetkellä psyykkisistä syistä poissa työelämästä tai opinnoista. Lisäksi sinulla on halu löytää uusia näkökulmia arkeesi.

Hae mukaan: 7.1. mennessä. Haku Diabetesliiton verkkosivuilta tai lähetä hakulomake osoitteeseen:
Suomen Diabetesliitto
Marika Bruun
Näsilinnankatu 26
33200 Tampere

Tule ja hae kurssilta vertaistukea, voimia ja keinoja hankkia hyvää oloa elämään - nähdään kurssilla!

Yhteistyössä: Suomen Diabetesliitto ry
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.