Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Luovuutta keskelle viikkoa - Kuvin ja sanoin

Luovasta ilmaisusta kiinnostuneille ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisistä syistä, ja jotka kaipaavat päiviinsä jotain uutta

31.1.2022, klo 13:00 - 7.3.2022, klo 16:15

Hae
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
3.12.2021, klo 07:00 - 17.1.2022, klo 15:00
Osallistujia enintään
15
Lisätietoja antaa
Wille Härkönen 050 538 4333, wille.harkonen@mtkl.fi tai Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaipaisitko keskittymistä ja rentoutumista luovan toiminnan avulla? Onko mielessäsi aina samat ajatukset? Miten rauhoittaa oloa ja saada tauko tunteista? Tai haluaisitko piristystä päiviisi? Anna luovuudelle tilaa arjessasi – kuvin ja sanoin. Tule mukaan herättelemään luovuutta: piirtämällä, maalaamalla, valokuvaamalla sekä kirjoittamalla.
 
Kurssilla opettelemme erilaisia luovia ilmaisukeinoja vahvistamaan mielenhyvinvointia ja voimavaroja. Ehkäpä huomaamme myös taiteen rauhoittavan vaikutuksen ja löydämme uusia tapoja tuoda arkeen iloa ja syvyyttä.
 
Herättelemme yhdessä luovuutta ja lisäksi varaamme aikaa omalle harjoittelulle. Älä jätä osallistumatta sen takia, ettei kotoa löydy luonnoskirjaa tai akvarellivärejä, saat meiltä tarvittavat materiaalit etukäteen. Aiempaa kokemusta luovista menetelmistä ei tarvita, innokkuus kokeilla riittää.
 
Paikka: Teams
Kurssipäivät: 31.1. / 7.2. / 14.2. / 21.2. / 28.2. / 7.3.
Kellonajat: 13:00 - 16:15

Ohjaajat: Nina Tuittu ja Wille Härkönen, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Luovasta ilmaisusta kiinnostuneille ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisistä syistä, ja jotka kaipaavat päiviinsä jotain uutta.

Mukaan mahtuu: 15
Hae mukaan: 17.1. klo 14 mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 18.1.

Mitä maksaa: Ei mitään!

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.