Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Sinussa on kaikki -esiintymistaidon kurssi

Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka kaipaavat rohkaisua ja iloa ilmaisuun, vahvistusta itseluottamukseen ja esiintymiseen

27.4.2022, klo 13:00 - 4.5.2022, klo 14:30

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
9.3.2022, klo 07:00 - 24.4.2022, klo 23:59
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Jännittääkö esiintyminen? Miten saisin sitä voimaa ja rohkeutta, joka minulle kuuluu omassa ilmaisussani? Mitä kaikkea minussa jo on valmiiksi kehittääkseni esiintymistaitojani? Millaisia työkaluja tai tapoja voin käyttää vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa?

Tämän työpajan aikana tutkitaan läsnäoloon ja vuorovaikutukseen liittyviä konkreettisia asioita. Harjoitellaan yksilöinä sekä ryhmässä esiintymisen taitoja osallistujien omista lähtökohdista. Teemoina kulkevat rohkeus, voimaantuminen, hyväksyntä ja oma ilmaisu.

Työpajan tärkeänä pilarina on puheäänen harjoittelu sekä tutkiminen – oman äänen löytyminen. Verkkotyöpajan ympäristössä kaikille on tilaa olla turvallisesti oma itsensä.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla rohkea esiintyjä, mukaan voi tulla myös vain viihtymään – luvassa on samaan aikaan niin viihdyttävä kuin opettava työpaja. Kurssin ohjaa esiintymiskouluttaja Mika Tepsa, jonka alter egon Pola Ivankan glamourissa puuhkat ovat kietoutuneet hyvin sekaisin myös arjen kohtaamisiin.


Paikka: Zoom
Kurssipäivät: ke 27.4. ja ke 4.5.
Kellonajat: 13.00 – 14.30

Ohjaaja: puhe- ja lauluäänen valmentaja & esiintymiskouluttaja Mika Tepsa

Mukaan mahtuu: 20
Hae mukaan: 24.4. mennessä
Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.