Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveysmessut - Seminaarit

Mielenterveysalan suurin koulutus- ja messutapahtuma

22.11.2022, klo 09:00 - 23.11.2022, klo 16:30

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
1.6.2022, klo 07:00 - 16.11.2022, klo 23:59
Osallistujia enintään
5000
Lisätietoja antaa
Silja Lepistö 040 5000 822, silja.lepisto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mielenterveysmessut on mielenterveysalan vuosittainen suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen ammattilaisia, palveluntuottajia, järjestöjä ja muita mielen hyvinvointia tukevia tahoja sekä mielenterveydestä kiinnostuneita kansalaisia.

Messut järjestetään jo kolmannen kerran verkossa. Osallistuminen on helppoa, ohjelmaa pääset seuraamaan joko omalta koneeltasi tai älypuhelimen kautta.
Ohjelmassa tuttuun tapaan ammattilaiseminaareja, kaikille avoimia yleisöluentoja sekä monipuolinen kumppaninäyttely.
 
Tutustu Mielenterveysmessuihin: www.mielenterveysmessut.fi

Ohjeet

Voit ilmoittaa useamman henkilön samalle laskutusositteelle painamalla ILMOITA UUSI OSALLISTUJA -painiketta kiitosviestin jälkeen (ei oikeuta alennuksiin).

Huom! Ryhmälipulla, max 5 hlö,  koko ryhmä ilmoittautuu samoihin seminaareihin. Ilmoita vain yhden henkilön tiedot ja valitse "Ryhmälippu".

Peruutusehdot

Mielenterveysmessujen seminaariosallistumisen voi perua 16.10.2022 saakka, jolloin veloitamme vain toimistomaksun 25 €. Sen jälkeen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan. Osallistujan nimen voi vaihtaa kuluitta. Peruutukset ja muutokset: Maie Puusaar, maie.puusaar@mtkl.fi.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.