Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Hyvinvoinnin iltakoulu - Miksi mies ei puhu?

Kaikille mielen hyvinvoinnista, itsetuntemuksesta ja ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille

26.10.2020, klo 18:00 - 26.10.2020, klo 19:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
6.8.2020, klo 09:00 - 25.10.2020, klo 10:00
Osallistujia enintään
300
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

”Ajatustenherättäjäluentoja ja vielä käytännön työkaluja asioiden työstämiseen.”
 
Luentosarjalla sukelletaan jaksamiseen, hyvinvointiin ja monia askarruttaviin aiheisiin: Yksinäisyyteen, arkeen erityislapsen kanssa sekä miehen puhumattomuuteen.


Miksi mies ei puhu?
Ma 26.10. klo 18:00 – 19:30
 
Miksi ihmetellään sitä, että mies ei puhu? Lapsesta lähtien pojalta puuttuu kokemus siitä, että mies sanoisi jotakin, josta poika voisi kiinnostua. Pojan lapsuus ja nuoruus täyttyy naisen puheesta kotona, hoitopaikassa ja koulussa. Aikuisella miehellä on yhä kaventuvasti esimerkkejä puhuvista miehistä. 
Politiikassa nuorten naisten ääni ohittaa vanhojen miesten jälkijättöiset sanat. Vain kirjallisuus ja musiikki tuottavat taiteellisen miehen puheenvuoroja tunteellisina eepoksina, lyriikoina ja rap-monologeina.  Mutta miten annetaan ääni tavismiehelle? Taviksen uusi normaali on pysyä hiljaa kahden metrin päässä toisista ihmisistä. Tavismiehen hiljaisuus jatkuu, ellei nainen tule häntä vastaan.

Heli Vaaranen, psykoterapeutti, valtiotieteen tohtori


Kenelle: Kaikille mielen hyvinvoinnista, itsetuntemuksesta ja ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille.
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, laitteen, jolla nettiin pääset sekä sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin Hyvinvoinnin iltakouluun liittymiseen aina webinaaripäivän aamupäivän aikana.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan verkossa.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.