Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Oudon ihanat sadut -ilmaisun ja kirjoittamisen työpaja

Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka kaipaavat kevyttä ja lempeää katselmusta omaan elämään ja omiin rooleihin, vahvistusta omana itsenä olemiseen ja oman olemassaolon mahtaviin mahdollisuuksiin.

1.11.2022, klo 13:00 - 15.11.2022, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
9.8.2022, klo 07:00 - 27.10.2022, klo 23:59
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaipaatko keveyttä omaan elämääsi? Lempeää katselmusta eri rooleihisi? Vahvistusta olla juuri sinä? Voisiko sadun kertominen omasta elämästä olla mahdollista? Mistä niitä ideoita oikein putkahtaa? Tule mukaan rentoon ilmaisutaidon työpajaan, jossa myös kirjoitetaan!
 
Tämän työpajan aikana haetaan uusia näkökulmia itseen - tehdään kuperkeikka omaan elämään. Vahvistetaan oman elämän asiantuntijuutta. Kokeillaan erilaisia vaivattomia ja hauskoja ilmaisu- sekä kirjoittamisharjoituksia ideasta sanaksi ja lauseesta ideaksi. Harjoituksina on muun muassa roolityöskentelyä, tunteiden ja tilanteiden suodattamista roolien kautta sekä nimimerkkien luomista.
 
Kurssin ohjaa näyttelijä Minna Kivelä, omin sanoin perheenäiti Kalliosta, Emmerdale -sarjan fani, ex- kokki, ex- sairaalaklovni, ex- vaimo – ja on hän aika paljon näytellyt, käsikirjoittanut ja ohjannut.
Minnan motto on: Elämä pitää ottaa vakavasti mutta ei pidä elää vakavasti.
 
Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla rohkea esiin tulija, voit tulla mukaan myös vain viihtymään – verkkotyöpajassa saat olla turvallisesti omien rajojesi äärellä tai niitä muuttaen.


Paikka: Zoom
Kurssipäivä: 1.11. / 8.11. / 15.11.
Kellonajat: 13.00 - 15.00

Ohjaaja: näyttelijä Minna Kivelä
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille, jotka kaipaavat kevyttä ja lempeää katselmusta omaan elämään ja omiin rooleihin, vahvistusta omana itsenä olemiseen ja oman olemassaolon mahtaviin mahdollisuuksiin.

Mukaan mahtuu: 20
Ilmoittaudu mukaan: 27.10. mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.